Oynatma Listesi
MAGAZİN

Türkiye güzeli Aslı Sümen evleniyor! 'Hayatımın aşkına en kolay evet'

2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisi Aslı Sümen, bir süredir birlikte olduğu Chris Bann ile evleniyor. Yarışmanın ardından oyunculuğa başlayan tescilli güzel, İngiliz sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi.

Miss Turkey 2017 yarışmasında ikinci seçilen, tacın Itır Esen’den alınması sonrası birincilik elde eden Aslı Sümen, bir süredir birlikte olduğu İngiliz aşkıyla evlilik kararı aldı.

Sevgilisiyle pikniğe çıkan tescilli güzel, yüzük sürpriziyle büyük şaşkınlık yaşadı. Aslı Sümen, Chris Bann'ın evlenme teklifine 'evet' cevabını verdi.

"2023 YILININ EN BÜYÜLÜ ANI"

30 yaşındaki model ve oyuncu, Instagram hesabından yüzük emojisiyle birlikte yaptığı paylaşıma, "Hayatımın aşkına en kolay evet. Bu yıl biterken 2023'ten en büyülü anı paylaşmak istedim. Chris bana birinci yıl dönümümüzde evlenme teklif etti. Piknik yaparak ilk buluşmamızı yeniden yaşamak istedik. Hayır, planlı değildi. Beyaz giymem tam bir tesadüf. Ortamın bu kadar tatlı olması ise sadece anılar yaratma ve her şeyi mükemmel yapma çabamız" ifadelerini kullandı.

"HAYATIMIN EN SAVUNMASIZ ANLARINDAN BİRİ"

Aslı Sümen, "İşte hayatımın en iyi ve en savunmasız anlarından biri, ağlamak ve bu inanılmaz insana 'evet' demek. Nişanlın olmaktan ve sana 'benim' dediğim için gurur duyuyorum" mesajını yazdı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER