Oynatma Listesi
HABERLER

Tüylü dev tarantula videoda göründü! İlk anda şoke oldu

İngiltere’nin Swindon kasabasında gerçekleşen olayda tüylü dev bir tarantula binanın duvarında geziniyor. Karşı binanın duvarında tarantulayı gören Tony Upton-Huang, bu anları telefonuyla kaydetmeye başladı. Net bir şekilde seçilen tarantula oldukça korkunç görünüyor. Huang, bu görüntü karşısında şoke olduğunu söyledi.

 Örümcek Adam’a dönüşme konusunda espriler yapan Huang, Facebook hesabı üzerinden hem fotoğrafları hem de çektiği videoyu paylaştı. Onu kurtardığını duyuran 57 yaşındaki hayvansever Huang, tarantulayı ilk gördüğü anda şoke olduğunu söyledi. İklim sebebiyle çok sıcak günler geçiren pek çok bölge bulunuyor. Sıcaklıkların çok yüksek olduğunu söyleyen Huang bu sebeple arka penceresini açtı ve karşısında tüylü dev tarantulayı gördü.

 

YAKALAMAK İÇİN BÜYÜKÇE BİR KAP İLE PASPAS KULLANDI

Duvarda duran devasa yuvarlak siyahlığın ne olduğunu anlamaya çalıştığı noktada telefonunu çıkartan adam, bu anları kayıt altına aldığı sırada onun bir tarantula olduğunu keşfetti. Normalde eve bir örümcek girdiğinde bardak ve onun altına karton parçası kullandığını söyleyen Tony Upton-Huang, bu tarantula için işe yaramayacağını biliyordu. Bu sebeple daha büyük bir kap bularak onu paspas ile aşağıya indirmeye çalıştı. Paspas ile örümceği dürtükleyen adam, kabın içine alıp kapağını kapattı.Örümceğin tehlikeli olup olmadığını bilmediği için polisi arayan adam, her ihtimale karşı Defra’ya ulaşması konusunda uyarıldı. Daha sonra ekipler tarafından adamın bahçesinden alınan tarantula, sahibine sorunsuz bir şekilde ulaştırıldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER