Oynatma Listesi
HABERLER

Uçan askerlerin ardından şimdi de 'uçan insanlar'

Sırt çantası şeklinde takılan ve insanların uçmasını sağlayan roketler, geliştikçe gelişiyor. Daha önce askeri operasyonlarda kullanılan jetpack için yeni bir rakip geldi: Copterpack

Daha önce pek çok kez insanları uçuran bu roketlere yenisi eklendi. Jetpack ile popülerleşen bu uçuşlar, CopterPack adı verilen yeni bir roket ile tekrar karşımıza çıktı.

Elektrikli yapıda olan bu cihaz, çok portatif görünüyor. Kişisel uçuşlara odaklanan bu roket, uçmak isteyenler için tasarlanmış durumda.

İlk uçuş videosu ile sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen yeni roket, iki adet 90 cm'lik pervane ile insanların uçmasını sağlıyor.

Sırtta taşınan helikopter, şu anda çok da detaylandırılmadı ancak, oldukça dikkat çekecek gibi duruyor. Kısa süre içinde binlerce kişiye ulaşan bu araç, güvenli bir uçuş vadediyor.

Ortaya çıkan bu cihazın çevreci bir seçenek oluşturduğu özellikle belirtiliyor. Aracın uçuş süresi ve gücü konusunda bir bilgi bulunmuyor ama yine de güçlü olduğu aktarılıyor.

Elektrikli yapısıyla çevreci olan CopterPack, ne zaman satışa çıkacak henüz belli değil ancak havacılığa ilgisi olanların oldukça keyifli vakit geçirmesini sağlayacak.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER