01:52Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Cumhuriyete hizmet nasıl olur? Bunu 23 senede defalarca ortaya koyduk'Oyuncu, yönetmen, çevirmen ve yazar Ahmet Levendoğlu, 80 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçı için bugün AKM Tiyatro Salonu'nda tören düzenlendi. Törene ailesi, dostları, öğrencileri ve sevenlerinin yanı sıra oyuncu Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.
DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Törende oğlu Emin Levendoğlu ile sanatçının yakın dostları ve öğrencileri söz alarak Ahmet Levendoğlu'nu anlattı. Konuşmalar sırasında zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Levendoğlu'nun naaşı, törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.Oyuncu, yönetmen, çevirmen ve yazar Ahmet Levendoğlu, 80 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçı için bugün AKM Tiyatro Salonu'nda tören düzenlendi.
DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
Törene ailesi, dostları, öğrencileri ve sevenlerinin yanı sıra oyuncu Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Törende oğlu Emin Levendoğlu ile sanatçının yakın dostları ve öğrencileri söz alarak Ahmet Levendoğlu'nu anlattı. Konuşmalar sırasında zaman zaman duygusal anlar yaşandı.
''HUZURLA UYU''
Törende, Levendoğlu'nun öğrencisi, meslektaşı ve dostu olan oyuncu Zuhal Olcay bir konuşma yaptı.Olcay, "Hocam, meslektaşım, yol arkadaşım Ahmet Levendoğlu, bugün burada seni sevenler, evlatların, öğrencilerin, meslektaşların seni sonsuzluğa uğurlamak için toplandık. Yurt dışından dönüp bize, ilk öğrencilerine hocalık yapmaya başladığın o ilk yılı hatırlıyorum. Pardon, düzeltiyorum, anımsıyorum… O kelimeyi kullanmamı isterdin. O zamanlar henüz 26-27 yaşlarında olmalıydın, genceciktin. Nasıl harika bir eğitmen olduğunu daha ilk günlerde gösterdin hepimize. Değerli, çok değerli hocam Ahmet… Sana çok teşekkür ederim hayatıma dokunduğun, bana kattıkların ve böyle sağlam bir karakterle, değerli bir tiyatro insanıyla yol arkadaşı olmama izin verdiğin için. Seni çok seviyorum. Huzurla uyu" dedi.
Oyuncu Haluk Bilginer ise, "Türkiye için çok önemli bir değer kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun, iyi ki yaşamış" diye konuştu.
Selçuk Yöntem ise, "Değerli hocamızı kaybettik. Söyleyecek bir şey yok. Allah rahmet eylesin. Tiyatromuz için büyük kayıp" ifadelerini kullandı.Törenin ardından, aralarında Oktay Kaynarca'nın da bulunduğu sanat dünyasından pek çok isim, Ahmet Levendoğlu'nun tabutunu omzunda taşındı. Usta sanatçı, törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.
00:24Atatürk'ün portresi ile tek başına saygı duruşunda bulundu
01:21Madencilerden Ata'ya saygı
01:58Saat 09.05'te hayat durdu! Ata'ya saygı ve minnetle
01:22Yer: Çorum! Çatısına yuva yapan eşek arılarının soktuğu kadın hastanelik oldu
01:24Saat 09.05'te hayat durdu! Ata'ya saygı ve minnetle
03:01Cips paketini açarken boğazını kesti! Ayrıldığı eşi dehşeti yaşattı: Ölmedin mi sen?
00:48Saat 09.05'te hayat durdu! Ata'ya saygı ve minnetle
07:40Balıkesir yine sallandı! Peş peşe depremler...
03:22Türkiye'de hayat 1 dakikalığına durdu
03:22Türkiye'de hayat 1 dakikalığına durdu
02:41Siyasilerden peş peşe 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü mesajı
01:52Çalışanlar ne yapacağını şaşırdı! Cam kapıyı fark etmeyen müşteriler...
01:01Kapadokya’da 10 Kasım: Balonlar Atatürk posterleriyle gökyüzüne yükseldi
00:549 ilde yasa dışı bahis operasyonu! 21 şüpheli yakalandı
01:10Son dakika... Erdoğan ve devlet erkanı Ata'nın huzurunda
04:40Domenico Tedesco: Kusursuz bir gece değildi
01:40500 bin konut için başvuru zamanı: Sosyal konut için nasıl başvurulur?
01:28Alkollü yakalanıp polise hakaretler yağdıran sürücüye gözaltı
00:31Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaşarak duyurdu: Gereği yapıldı
01:39Trump ABD'de obez istemiyor! Gerekçe: Sağlık sistemi
00:18Uzak Şehir'in yeni fenomenleri: Fidan ile Ecmel
03:08MR cihazında unutuldu, kabusu yaşadı
00:29Beşiktaş'ta İETT otobüsü kaza yaptı
00:24Belediye işçisi feci şekilde can vermişti! Korkunç kazanın görüntüsü ortaya çıktı
00:322 hafta sonra evlenecekti! Otel önünde korkunç cinayet
00:18Suriye Cumhurbaşkanı Şara, ABD'li komutanlarla basketbol oynadı
00:1717 ve 12 yaşında iki kız! Babasına ait otomobil ile kabusu yaşadılar
00:39Kocaeli'deki yangın faciasında ölen 6 kişiye acı veda! Yeni görüntüler ortaya çıktı
00:28Dünyanın en ateşli derbisi