Oynatma Listesi
HABERLER

Yavuz Ağıralioğlu: Altılı masa gerçek gündemini konuştuğu gün çöktü

27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu, "Masa ilk kez 3 senenin ardından gerçek bir gündemle toplandı, aday belirlemek için toplandı ve masa çöktü." ifadelerini kullandı.

ALTILI MASA ÇÖKTÜ

Masa ilk kez 3 senenin ardından gerçek bir gündemle toplandı, aday belirlemek için toplandı ve masa çöktü. Her isteyene daha devlet olmadan, makam dağıttılar. İktidarda kalmak için herkese bir şeyler dağıtanların ahlaki üstünlüğü yok oldu. Yüzde 1 bile etmeyen partilere vekil verdiğine göre yüzde 10 ettiğini bildiğin partiye ne verdin?

Daha seçilmeden seçilmiş gibi çıktılar. Bu şımarıklığın üstüne plansızlık. Bunlar üst üstte eklenince ayan olan millet tarafından beyan edilmiş oldu.

Kamuoyu belki fark etmedi aslında ama İYİ Parti ile HDP masada yer değiştirdi. İYİ Parti eskiden bizim olduğumuz yere kimse gelemez dediği yerden buraya geldi. İYİ Parti aslında masada olduğunu zanneden bir konuma geldi.

KILIÇDAROĞLU PARTİSİNİ CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ İLE YÖNETİYOR

Hiç sorumluluk almayan, istifa etmeyi aklından bile geçirmeyen bir kişi, sen iktidarı tek adam olmak ile  suçluyorsun ama sen partinde tek adamsın. Kemal Bey'in sorunu şu cumhurbaşkanlığı sistemini eleştiriyorsun ama sen partinde tek adamsın. Partinde bunun keyfini kullanıyorsun. Sandıkta mağlup olmasına rağmen koltukta kalmaya devam eden demokrat dede!

Tayyip Bey daha kucaklayıcı konuştu bu seçimden sonra. Ben balkon konuşmasında kinayeli bir cümle kurabilir diye düşünüyordum. Adaylık iradesi beyan ettiğimiz günden beri, kazanmamızda hatrı sayılır katkıları olan Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum dese ne diyeceksiniz.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER