Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Yavuz Ağıralioğlu ihraç edilecek mi? İYİ Parti'den son bilgi

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki sözleri tartışılırken, yeni bilgiler de ortaya çıkıyor.

TBMM’de basın toplantısı düzenleyen Ali Ağıralioğlu, cumhurbaşkanı adayı belirleme süreci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi ziyareti ve HDP'nin aday çıkarmama kararıyla ilgili dün değerlendirmelerde bulundu.

Sözleri Millet İttifakı'nda tartışılan Ali Ağıralioğlu ile ilgili son bilgileri CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan aktardı.

Arda Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Ağıralioğlu’nun açıklamaları CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun adaylık başvurusu yapmasının ardından gelmişti. “Altılı masada kendilerine pusu kurulduğunu, Kılıçdaroğlu’nun adaylığını kabul etmediğini” ifade etmişti.

Bu sözlere elbette tepkiler geldi hem Millet İttifakı hem Cumhur İttifakı içerisinden değerlendirmeler var. Millet İttifakı içerisinde Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “O kumpas lafını ne benim şahsım ne de siyasi parti genel başkanlarının hak etmediği kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.

AK Parti Erzurum Milletvekili masa ortaklarından birisinin bu açıklamayı yapmasının önemli olduğunu söyledi. AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan “Sizi zorla mı oturtuyorlar? Cevap verilmeli” ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER