Oynatma Listesi
MAGAZİN

Zeki Müren’in hayatı film oluyor! Mustafa Uslu tüm detayları anlattı

Yapımcı Mustafa Uslu, teve2’de hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen 'teve2 Magazin Masası' programına telefonla bağlanarak, Sanat Güneşi Zeki Müren’in hayatını film olacağını açıkladı.

Zeki Müren'in hayatını anlatacak filmde Tarkan’ın oynamasını çok istediklerini dile getiren Mustafa Uslu, Megastar ve menajeri ile görüştüklerini açıkladı.

 

TARKAN'IN CEVABI
Tarkan’ın Zeki Müren’e bir film yapılmasından dolayı çok heyecanlı olduğunu belirten Uslu, konu hakkında düşündüğünü ancak bir süre sonra projede olamayacağını üzülerek söylediğini dile getirdi.

Özlem Hanım’la ikinci buluşmalarında, eşi ve yanlarında oyuncu adayı bir beyefendi ile geldiklerinden bahseden Uslu, oyuncu adayından ‘Beklenen Şakı’yı’ söylemesini istediğini, adayın herkesi avucunun içine alıp etkilemesinden sonra ise kendilerinde projeye başlamak için tekrar enerji bulduklarından bahsetti.

"BÜTÜN TÜRKİYE ONU TANIYACAK"
Timuçin Güner’in "Bildiğimiz bir isim mi bu, yoksa ilk kez izleyeceğimiz bir isim mi?" sorusuna ünlü yapımcı, "Aslında bir sahne sanatçısı ama çok bildiğiniz bir isim değil. İnşallah bu filmle birlikte bütün Türkiye onu tanıyacak" cevabını verdi.

İlk fragmanın Zeki Müren’in doğum günü olan 6 Aralık’da yayınlanacağını söyleyen Uslu, aynı zamanda filmde, Zeki Müren’in hayatından önemli kesitlerin de olacağı bilgisini paylaştı.

"IŞIKLARIMIZ HİÇ SÖNMESİN"
Zeki Müren’in yaşamının son anlarına da değinen Uslu, "Bodrum’da evinden çıkarken, köpeği Uğur ayaklarının altına yatmış ve 'gitme' diye paçasından tutmuş. Bunun üzerine yardımcısı da onunla birlikte gitmek istemiş. Zeki Müren, yardımcısına 'Işıklarımız hiç sönmesin, hep yansın' diyerek, son kez evine bakmış ve ayrılmış" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER