Otomobil Avek Magazin yayın hayatına başlıyor

Avek Magazin yayın hayatına başlıyor

03.10.2014 - 11:20 | Son Güncellenme:

İki ayda bir yayınlanacak olan Avek Magazin’in ilk sayısı 1 Ekim’de çıkıyor. 10 bin adet basılacak olan dergi iki ayda bir yayınlanacak.

Avek Magazin yayın hayatına başlıyor

Dergi, içeriğinde temsil ettikleri markaların yeniliklerinin yer alacağı bölümlerin yanı sıra moda, gezi, özel röportaj, araç sahipliği ve kullanımı için önerilerin yer aldığı bölümleri de barındıracak.

Haberin Devamı

Avek Otomotiv Genel Müdürü Engin Yazıcı, “Avek Magazin’le, en büyük hedeflerinin müşterileri ile daha sıcak ilişki kurmak olduğunu dile getirerek müşterilerinin www.avek.com.tr’den sayılarını takip edebileceğini ” söyledi.

Tekstilkent’te yer alan Avek Otomotiv; temsil ettiği VW, Audi, SEAT,Skoda markalarının satış, servis, orijinal parça hizmetlerini sunuyor.

Servislerinde hasar işlemlerinde prosedür ve maliyete çözüm olabilmesi amacıyla aynı anda 15 sigorta şirketiyle anlaşmalı olarak hizmet veriyor. Tesis içerisinde araçlarını servise getiren müşterileri için Multimedya ve konferans salonu, çocuk oyun salonu, kafeterya, bilardo, bay-bayan kuaför salonu, lostra, kablosuz internet ve sabit internet cafe ile farklıhizmet anlayışıyla yoluna devam ediyor.