Otomobil Tam Brezilya işi konsept!

Tam Brezilya işi konsept!

27.10.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

İtalyan üretici Fiat, “buggy” olarak bilinen ve Brezilya’da hayli popüler olan kum araçlarına bir alternatif geliştirdi.

Tam Brezilya işi konsept

Aynı zamanda Brezilya’nın hatırı sayılır üretici firmalarından biri olan Fiat, “Bugster” adını verdiği konsepti, 30 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında “Sao Paulo Otomobil Fuarı”nda tanıtacak.

Üstelik çevreci
Gerek arazi şartlarına uygun şasi yapısı, gerekse radikal tasarımıyla dikkat çeken Bugster, sıfır emisyon üreten elektrikli motoru ve geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilen gövde parçalarıyla dikkat çekiyor.
Özellikle arazi sürüşlerine yatkın olması amacıyla yerden yüksek bir karoser yapısına sahip Bugster, iki kişilik oturma düzenine sahip üstü açık bir araç. Daha çok eğlence amaçlı sürüşler için geliştirilmiş görünen Bugster, off-road tipi ön ve arka tampon tasarımı, birer kanadı andıran kaput çıkıntılarına entegre ön farlarıyla saldırgan görünüm sergiliyor.
Bugster’da nanoteknolojiyle daha hafif, fakat daha dirençli hale getirilmiş, doğal özellikli fiber gövde panelleri yer alıyor.