Siyaset 1200 kişiye CHP rozeti

1200 kişiye CHP rozeti

25.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir süredir ertelenen Diyarbakır seyahatini gerçekleştireceği Diyarbakır'da perşembe günü partiye katılacak bin 200 kişiye rozet takacak.

1200 kişiye CHP rozeti

 

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara - AK Parti'den istifa ederek CHP'ye katılan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şube Başkanı Cevdet Nasıranlı'nın rozet töreninin ardından görevden alınmasından sonra bin 200 kişilik rozet töreni gövde gösterisi olarak yorumlanıyor. Diyarbakır'da yoğun bir program takip edecek olan Kılıçdaroğlu önce CHP'ye katılacak 1200 kişinin rozet takma törenine katılacak. Perşembe günü ilin önde gelen aileleri, kanaat önderleri, STK'lar ve muhtarlarla bir araya gelecek olan CHP lideri aynı zamanda esnafı ziyaret edecek.

Haberin Devamı

Gençlerle buluşacak

Kılıçdaroğlu ziyareti kapsamında gençler ve kadınlarla da ayrı ayrı buluşmalara katılacak. Basına kapalı gerçekleştirilecek “Gençlik Buluşmaları" programında gençlerin sorularını yanıtlayacak olan Kılıçdaroğlu'nun bu programına 800-900 kişinin katılacağı belirtiliyor. CHP lideri cuma günü de kentten ayrılmadan önce kadınlarla bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu, Aralık ayında da Diyarbakır'ı ziyaret etmeyi planlamış ancak daha sonra iptal edilmişti. CHP, bölgeden sadece Diyarbakır'ı Doğu Masası'nın dışında bırakarak doğrudan Genel Merkez ile ilişkilendirmişti.