Siyaset Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda devir teslim

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda devir teslim

11.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Selim Temurcinin istifasının ardından Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. Devir teslim törenine Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Temurci, Şenocak ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda devir teslim

Yeni il başkanı Şenocak’a başarılar dileyen Temurci, “Yaptığımız çalışmalarda gayretlerinden ötürü tüm teşkilat mensuplarımıza ve İstanbullulara teşekkür ediyorum. İl başkanımız Bayram Şenocak’ın İstanbul’a hizmet adına çok güzel işler başaracağına inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘Kardeşlik esastır’

Yeni il başkanı Şenocak ise “Bu bir bayrak yarışıdır. Ak Parti’de sevgi ve kardeşlik esastır. İstanbul bize Cumhurbaşkanımızın emanetidir. 2019’a doğru gidiyoruz ve çok önemli 2 seçim bizleri bekliyor. İnşallah tüm teşkilatlarımızla birlikte İstanbulda AkParti’ye yakışanı yapacak, katlanarak artan oy oranımızın üzerine daha fazla bir şeyler koyabilmek adına tüm teşkilatımızla birlikte gece gündüz var gücümüzle gayret edeceğiz. Bizim için önemli olan davamız ve liderimizdir” ifadelerini kullandı.

Bayram Şenocak kimdir?

1978 Trabzon-Of doğumlu Bayram Şenocak 2001 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Siyasi hayatına 2003 yılında Ak Parti Güngören Gençlik Kollarında başlayan Şenocak, 2003-2004 yılları arasında Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, 2009-2012 arasında İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2012-2014 arası nda da Avcılar İlçe Başkanı olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk sahibi ŞENOCAK, yüzme, futbol, karate sporlarıyla ilgilenmektedir.

Yazarlar