Siyaset AKP yemeğinde görüntülenen başhekim, salondan ayrıldı

AKP yemeğinde görüntülenen başhekim, salondan ayrıldı

09.01.2009 - 14:39 | Son Güncellenme:

#10

.

AKP yemeğinde görüntülenen başhekim, salondan ayrıldı

AKP Tekirdağ il yönetiminin verdiği dayanışma yemeğine katılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Fatih Türyılmaz ve aynı yerde görev yapan eşi Dr. Ferda Türkyılmaz, gazetecilerin görüntü aldığını görünce rahatsız olarak salondan ayrıldı.
Kent merkezindeki Aydık Tesisleri'nde verilen yemeğe AKP milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut, Necip Taylan, Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Şarköy Belediye Başkanı Can Gürsoy, Hayrabolu Belediye Başkanı Şener Çelikayar, AKP İ Başkanı Ziya Meral, AKP belediye başkan adayları ve aday adayları ile partililer katıldı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı ve içki servisi yapılmayan yemekte milletvekilleri Akbulut ve Taylan ile Belediye Başkanı Aygün yaptıkları konuşmalarda partililere birlik beraberlik çağrısında bulundu.
AKP'lilerin dav etli olduğu yemekte Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Fatih Türyılmaz ile aynı hastanede görevli eşi Dr. Ferda Türkyılmaz ve Hastane Müdürü Önder Çakal da hazır bulundu. Gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark eden Başhekim Türkyılmaz, önce “Çek çek kardeşim, iyi çek” dedi. Ancak görüntülenmekten rahatsız olan üçlü, kısa süre sonra yemekten ayrıldı.
AKP il yöneticileri, dayanışma yemeğine sadece parti mensuplarının çağrıldığını, kamu görevlilerinin davet edilmediğini söyledi.