Siyaset AKP'li Vekil 3'üncü eşinden boşandı

AKP'li Vekil 3'üncü eşinden boşandı

07.07.2009 - 18:25 | Son Güncellenme:

.

AKPli Vekil 3üncü eşinden boşandı

AKP Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Prof.Dr. Nükhet Hotar Göksel, İzmirli tekstilci eşi Ümit Göksel'den tek duruşmada boşandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu'nun şahitliğinde 29 Ocak 2003 tarihinde Urla'daki villalarında yapılan ve AKP'li Buca eski Belediye Başkanı Cemil Şeboy'un kıydığı nikahla evlenen Prof.Dr. Nükhet Hotar Göksel ile Ümit Göksel, geçen 3 Temmuz Cuma günü Ödemiş 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davayla yollarını ayırdı. Çiftin uzun süreden bu yana ayrı evlerde yaşadıkları öne sürülürken, anlaşamadıkları ve evlilik birliğini sağlayamadıkları için boşanma kararı aldıkları bildirildi.

AKP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar Göksel, İzmirli tekstilci Ümit Göksel ile 6 yıl önce, 10 aylık arkadaşlığın ardından 3'üncü evliliğini yaptı. Çiftin, önceleri mutlu geçen evlilikleri son zamanlarda çatırdamaya başladı. Hotar'ın sık sık İstanbul ve Ankara'da olmasından dolayı evde huzurun kalmadığı, bu nedenle aile birliğinin temelden sarsıldığı öne sürüldü. 4 gün önce avukatları ile birlikte Ödemiş Adliyesi'ne gizlice giden çift, hakime de boşanmak istediklerini tekrarladı. Hakim çifti tek duruşmada boşadı.

Tekstilci Ümit Göksel, boşanmaları konusunda konuşmak istemediğini, aile birliğinin olmadığı yuvada mutluluğun aranayamayacağını söyledi. Prof.Dr. Nükhet Hotar Göksel de telefonla kendisine ulaşan DHA muhabirine boşandıklarını doğrularken geçimsizlik nedeniyle evliliklerine son verdiklerini söyledi. Prof.Dr. Göksel, bu konda daha fazla konuşmak istemediğini belirtti. Son evliliklerinden çocukları bulunmayan çiftin boşanması siyasi çevrelerde şaşkınlık yarattı.