Siyaset ‘Anneler bizim başımızın tacıdır’

‘Anneler bizim başımızın tacıdır’

15.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, dün MYK gündemiyle ilgili düzenlediği basın toplantısında özetle şunları söyledi:

‘Anneler bizim başımızın tacıdır’

 

SAĞLIKÇILARA SÖZÜMÜZ: İktidarımızda sağlıkçılara sözümüzdür: Sağlıkta şiddetin önlenmesi için caydırıcı düzenlemeleri yapacağız. Doktor ve hemşire dövmeyi, milli spor zannedenlere göz açtırmayacağız. Kamuda sağlık alanındaki istihdamı, çoklu ve parçalanmış yapısından kurtaracağız. Her bir sağlık mesleği üyesini devlet memuru olarak istihdam edeceğiz. Hak ettikleri temel ücretleri almalarını sağlayacağız.

Haberin Devamı

KİMSEYİ TEHDİT ETMEYİZ: ("Erdoğan Toprak’ın Diyarbakır Annelerini tehdit ettiği" iddiası) Bizim partimizde hiç kimse hiçbir anneyi tehdit etmez. CHP bu ülkedeki tüm annelere saygılıdır. Anneler bizim başımızın tacıdır.

NOTLARINI VERDİLER: Eğer iş başında bir hükümet seçim yasalarıyla oynamaya başlamışsa sonunun geldiğini anlamış demektir. Ne yaparlarsa yapsınlar milletimiz bunların ne yaptıklarını gördü, notlarını verdi, bir an evvel evlerine göndermek için de sandığı dört gözle bekliyor, gidiyor gitmekte olan, geliyor gelmekte olan.