Siyaset Antalya kampı başladı

Antalya kampı başladı

24.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

MHP’nin 3 gün sürecek kampında, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere yönelik strateji masaya yatırılacak. Kampta MHP’li belediyelerin çalışmaları değerlendirilecek

Antalya kampı başladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim çalışmaları kapsamında bugün partili belediye başkanları ve il başkanlarıyla Antalya’da bir araya geldi.

Haberin Devamı

Dün Antalya’ya gelen Bahçeli, Döşemealtı ilçesinde partililer tarafından karşılandı. Aracından inerek partililerle tokalaşan Bahçeli, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, İl Başkanı Mustafa Aksoy ve belediye başkanlarıyla sohbet etti. MHP lideri Bahçeli, ardından Belek Turizm Merkezi’nde konaklayacağı otele hareket etti.

Seçim stratejisi

Antalya kampında, belediye başkanları ve il başkanlarına Mart 2019 yapılacak yerel seçim çerçevesinde partinin seçim stratejisi hakkında bilgi verilecek. Kampta, ayrıca yerel seçimlere yönelik beklentiler kapsamında teşkilatla uyumlu çalışma, vatandaşlarla buluşma, kadınlara yönelik etkinlikler, sosyal medya kullanımı da dahil olmak üzere, pek çok başlık altında yapılması gerekenler anlatılacak. Kampa 128 belediye başkanı ile 81 il başkanı katılacak.

Haberin Devamı

‘Üretken belediyecilik’

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile bazı genel başkan yardımcılarının da sunum yapacağı kampta, öncelikle “Üretken belediyecilik” ve MHP’nin ilkeleri konularında belediye başkanları bilgilendirilecek.

Parti, geleneksel hale gelen ve yerel seçim nedeniyle de büyük önem taşıyan bu kampta, yönetimindeki belediyelerin çalışmalarını değerlendirecek. Genel başkan yardımcılarının da üç gün sürecek kampta Cumhur İttifakı ve af teklifi gibi konularında birer sunum yapmaları bekleniyor. Bahçeli, ayrıca kamp kapsamında bugün Antalya İl Başkanlığı yeni hizmet binasının açılışını yapacak.