Siyaset 'Arınç'ın zil takıp oynaması haklılığımızı gösteriyor'

'Arınç'ın zil takıp oynaması haklılığımızı gösteriyor'

14.04.2011 - 11:59 | Son Güncellenme:

CHP İzmir Milletvekili Canan Aritman, "Listedeki değişiklikleri eğer Berhan Şimşek, Canan Aritman, Mustafa Özyürek ve onun gibiler eleştiriyorsa bu liste CHP’ye oy kaybettirmez" diyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a, "İzmir’in sokağında, köyünde dolaşayım kameralarla takip ettirsin, bakalım karşılığı var mı, yok mu? Hodri meydan. İspat etmeye hazırım" dedi.

Arınçın zil takıp oynaması haklılığımızı gösteriyor

ANKA’ya konuşan CHP İzmir Milletvekili Canan Aritman, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın dün bir televizyon kanalında CHP’nin listeleriyle ilgili söylediği sözlere yanıt verdi.

Haberin Devamı

-"ARINÇ ZİL TAKIP OYNAYACAK"-

Arınç’ın sözlerine tepki gösteren Aritman, şöyle dedi:

"CHP listeleri konusunda Arınç’ın memnuniyeti, zil takıp oynaması, keyfinden şakıması, bizlerin haklılığını ortaya koymaktadır. CHP listesi AKP’yi sevindirdi, hayırlı olsun. Bülent Arınç zil takıp oynamış, bu da bizim eleştirilerimizde haklı olduğumuzu ortaya koyuyor. Netice olarak CHP listeleri AKP’yi sevindirdi."

-ARİTMAN’DAN HODRİ MEYDAN-

"CHP’nin bu listesini beğenmeyenlerin tabanda hiçbir karşılığı yoktur" diyen Arınç’a, Aritman, "Hodri meydan" diyerek, şöyle dedi:

"Hodri meydan, ispat etmeye hazırım. İzmir’in hangi sokağında, köyünde, pazarında dolaşayım. Kameralarla takip ettirsin. İstediği köyde, pazarda dolaşayım. Bak bakalım karşılığı var mı, yok mu? İspat etmeye hazırım. Arınç’ın bizim listeyi beğenmesi CHP’ye çok şey kaybettirir."