Siyaset ‘Aynı coşku ile geziyorum’

‘Aynı coşku ile geziyorum’

10.05.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, “Ben İstanbul’u İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak geziyorum. Bu sefer daha büyük bir sevgi var” ifadelerini kullandı. Ekrem İmamoğlu, dün Eyüpsultan’da yaşayan Kandil ailesinin evinde iftar yaptı. İftar sonrası kendisini bekleyen vatandaşlarla fotoğraf çektirip sohbet eden İmamoğlu, gazetecilere açıklamada bulundu.

‘Aynı coşku ile geziyorum’

‘Partimizin takdiri’

Haberin Devamı

İmamoğlu, “Ramazan ayındayız. Bugün Eyüpsultan’da güzel bir iftar sofrasına misafir olduk. Ailemize teşekkür ediyoruz. Soframızda Erzurum’dan, Kars’tan yemeklerimiz vardı. Kırklareli’den tatlımız vardı. Çok güzel, lezzetliydi. Ramazan ayı şehrimize bereket getirsin” diye konuştu. CHP’nin, yeni kampanya döneminde kullanılmak üzere başlattığı bağış kampanyası hakkında konuşan İmamoğlu, şunları söyledi: “Olabilir. İnsanlar ilgi gösteriyor. Bu kanuna uygun bir şekilde böyle bir süreç olabilir. Böyle bir seçim süreci yoktu. Partimizin takdiri. Destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

‘Daha büyük sevgi var’

Ekrem İmamoğlu, yeni kampanya döneminde farklı bir çalışması olup olmayacağı, ne zaman sahalara ineceği sorusuna ise “Aynı güzel dil, aynı coşku. Ve bu sefer daha büyük bir sevgi. İstanbul’un her tarafını gezeceğiz. İstanbul’da YSK’nın kararı benim zihnimde ve gönlümde yok hükmündedir. Ben İstanbul’u, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak geziyorum. Her gün programım var. Bir yandan basın mensupları ile buluşuyorum. Bir yandan iftar sofralarına katılıyorum. Beyoğlu’nda ailelerle ve insanlarla hususi toplantılarım var. Ben çalışıyorum” cevabını verdi.