Siyaset Bahçeli: 24 Haziran’da Türk düşmanları felç geçirecek

Bahçeli: 24 Haziran’da Türk düşmanları felç geçirecek

20.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran’da Türk düşmanlarının sineceğini ve felç geçireceğini savundu.

Bahçeli: 24 Haziran’da Türk düşmanları felç geçirecek

Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçileceğini öne süren Bahçeli, Samsun’da düzenlenen “Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türkün Bayrağına” temalı ilk açık mitinginde şu mesajları verdi:

Haberin Devamı

ÇIKARCI OLMADIK: Dünden bugüne, zaman oldu aç kaldık, bazen açıkta gezdik; ancak asla muhannete muhtaç olmadık. Nefsimize teslim olup nesillerimizi ihmal etmedik. Gemisini kurtaran kaptandır demedik. Eyyamcı, nemelazımcı, çıkarcı olmadık. Bu topraklarda tutunmanın bir bedeli vardı, bunu kanımızla ödedik. Bir devlete, bir millete, bir bayrağa sahip olmanın şartları vardı, nitekim gereğini alnımızın akıyla, bileğimizin hakkıyla yaptık.

CUMHURİYETİ DİNAMİTLİYORLAR: Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşları, 19 Mayıs’ta sadece Samsun’a ayak basmadılar, aynı zamanda esaretin kafasına bastılar, zilletin bağrına hançer olup saplandılar. İlhamımız 19 Mayıs 1919 Samsun ruhudur. İffetimiz milli istiklaldir. İtibar ve irademiz milli birlik ve kardeşliğimizin bayraklaşmasıdır. Şimdi bunlara gölge düşürmek istiyorlar. Biz Cumhur İttifakı diyoruz, yıkım koalisyonu Cumhuriyet’in altını dinamitlemekle uğraşıyor. Biz bağımsızlık diyoruz, zillet ittifakı bağımlılığa ve tutsaklığa hizmet ediyor.

Haberin Devamı

BUNLARDAN ADAM OLMAZ: Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci tura kalacağını söylüyorlar. Eğer ikinci tura kalırsa PKK kimi destekleyeceğini açıkladı. İçimizden devşirilmiş bazı isimler PKK’nın dümenine nasıl tutunduklarını gösterdi. FETÖ, HDP, İP ve CHP lehine zaten faal şekilde çalıştığını çoktan beyan etti. Çam ağacından ağıl, el çocuğundan oğul, bunlardan da asla adam olmaz. Zillet ittifakından Türkiye Cumhurbaşkanı çıkmaz. Allah’ın izniyle ilk turda Sayın Recep Tayyip Erdoğan seçilecektir.

24 HAZİRAN UYARISI: 24 Haziran’da olur da zillet ittifakı öne çıkar, bu ittifaktan birisi hasbelkader ikinci tura kalırsa FETÖ’nün 15 Temmuz’da yarım bırakmak zorunda kaldığı işgal girişimi yeniden tutunacak bir zemin bulacaktır. Tehlike bu kadar yakındır. Bu itibarla 24 Haziran’ın telafisi yoktur. Sandığın tehiri olmayacaktır. Ya beka ve birliğimize helal mücadelemizle sonuna kadar sahip çıkacağız, ya da zilletin açtığı çukura, zelil niyetlerin kazdığı kuyuya hep birlikte düşüp boğulacağız.

FELÇ GEÇİRECEKLER: Türkiye 24 Haziran’dan sonra rahat bir nefes alacaktır. Hainler sinecek, Türk düşmanları felç geçirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin yeniden inşası konusunda sorumluluk almaktan, üstüne düşeni yapmaktan bir an olsun tereddüt etmeyecektir.