SiyasetBakan Tüzmen'in tepki çeken sözleri

Bakan Tüzmen'in tepki çeken sözleri

30.03.2009 - 17:16 | Son Güncellenme:

Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal Kemal

Bakan Tüzmenin tepki çeken sözleri

MERSİN'de 20 gündür seçim çalışması yapan aynı ilin AKP Milletvekili ve Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in CHP adayının kazanması nedeniyle “Biz ‘Mersin'i Dubai yapacağız’ dedik. Ama yağmur yağdığı zaman Mersin Venedik oluyor. Yani herkes hak ettiğini bulur” dedi. Bakan'ın bu sözlerine tepki gösteren siyasiler ‘siyasi nezaketsizlik’ değerlendirmesini yaptı.
Seçim sonuçları alınıp CHP adayı Macit Özcan'ın 2'nci kez belediye başkanı seçilmesi üzerine Bakan Tüzmen bu partinin temsilcilerine Adliye binasındaki Seçim Kurulu'nda ziyarete giderek tebrik etti.
Bakan Tüzmen, bu ziyarete giderken gazetecilere ve beraberindekilere CHP'nin kazanması ile ilgili sitemli bir ifade ile “Biz ‘Mersin'i Dubai yapacağız’ dedik. Ama yağmur yağdığı zaman Mersin Venedik oluyor. Yani herkes hak ettiğini bulur” dedi. CHP çevreleri, daha sonra öğrendikleri Tüzmen'in bu sözlerini ‘siyasi nezaketsizlik’ olarak niteleyip, eleştirdi. CHP'li Başkan Macit Özcan ise bu konuda bir değerlendirme yapmak istemedi.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar