Siyaset Bakanlar 10 bin adım attı

Bakanlar 10 bin adım attı

05.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanlığı tarafından Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla düzenlenen, “Her gün 10 bin adım” etkinliği çerçevesinde yürüyüş yaptı.

Bakanlar 10 bin adım attı

Keçiören, Etlik Koşu Yolu’nda gerçekleşen 10 bin adımlık yürüyüş sonrasında “Bugün kendimize kilo verme konusunda birer hedef koyduk” diyen Akdağ ve Yılmaz, 4 ay içerisinde 10’ar kilo vereceklerini söyledi.

‘Şişmanlık önemli sorun’
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, “Her gün 10 bin adım” etkinliğine bakanların yanı sıra Bahreyn Yüksek Sağlık Konseyi Başkanı Korgeneral Dr. Shaikh Mohammed Bin Abdullah Al Khalifa, Azerbaycan Sağlık Bakan Yardımcısı Elsever M. Agayev, Pakistan Ankara Büyükelçisi Sohail Mahmood, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve çok sayıda öğrenci katıldı. Türkiye’nin en önemli sağlık sorununun hareketsizlik ve şişmanlık olduğunun altını çizen Akdağ, “Benim de fazla kilolarım var, bugünden itibaren ciddi bir programa başlıyorum. 86 kiloyum, planımda da birkaç ay içerisinde en az 10 kilo vermek var” dedi.