Siyaset ‘Beka sorunu yok demek gaflet’

‘Beka sorunu yok demek gaflet’

08.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli, dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklendi.

‘Beka sorunu yok demek gaflet’

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

BÜYÜK ŞUURSUZLUK: Ne büyük bir şuursuzluk? Bekaya inanmıyorlar, bekayı inkâr ve ihmal ediyorlar. Hâlbuki beka olduğu için bugün varlar, beka kadar meşru ve mevcutlar. PKK beka sorunudur, PYD/YPG beka sorunudur, FETÖ beka sorunudur, emperyalizm beka sorunudur, siyasi ve ekonomik suikastlar beka sorunudur. Sorunu görmeyen sonunu da göremez. CHP Genel Başkanı, beka sorunu yok diyor. Nasıl bir gaflet ve dalalet, ne büyük bir felaket! PKK/YPG’nin saldırılarına inanmayan, Türkiye’nin güvenliğini hedef alan yakın tehditleri göremeyen bir şahsın Atatürk’ün koltuğunda oturuyor olması başlı başına melanet ve rezalettir. ABD, PKK/YPG’ye silah sevkiyatını aleni şekilde devam ettiriyor. Hatta YPG’ye hava savunma sistemlerinin verildiği bile iddia ediliyor. Ama CHP Genel Başkanı rahatsız olmuyor, ses etmiyor. Çünkü işine gelmiyor, iradesi buna yetmiyor!

Haberin Devamı

ABD MİLLİ SABIRLARI ZORLUYOR: S-400 Hava Savunma Sistemleri hususunda ABD’nin dayatması, biteviye süren şantaj ve yaptırım tehditleri milli sabırları zorluyor. Türkiye sömürge ülke değil, ABD’nin uydusu ve uşağı asla değil. Türkiye’nin neyi alıp neyi satacağına ABD’nin karışma hakkı kesinlikle yoktur. YPG’yi silahlandırırken bize mi sormuştur?

HALK ZİLLETE DÜŞMEZ: HDP-PKK’yla zillet ortaklığı yapıyorlar. Kandil’e selam verip çukur siyasetlerini devam ettiriyorlar. Halk zillete düşmez. Zillet İttifakı başka, bu ittifaka oy veren tertemiz vatandaşlarımız başkadır. Halka terörist denildiğini söyleyen müfteriler kalplerinden geçenleri dışa vuran yalancılardır.

SENİ KARDEŞ SAYAN KİM?: Avusturya Bozkurt’tan rahatsız! CHP ve İP’in zillet ortağı HDP de rahatsız. Bir terörist “Bozkurt işareti yapan kardeşimiz değil” diyor. Be hey ahmak, be hey alçak; seni kardeş sayan kim? Senin yanın Kandil, Bozkurt’un yanı büyük Türk milleti.

BEKA KANDİLİMİZ İLELEBET YANACAK: Regaip Kandilimizin ve karşılayacağımız Üç Aylarımızın mübarek olmasını diliyor, bütün vatandaşlarımın, gönül ve kültür coğrafyalarımızda yaşayan tüm kardeşlerimin bu kutlu gecesini tebrik ediyorum. Allah dualarımızı kabul buyursun inşallah. Beka kandilimiz ilelebet yanacak, buna karşılık Kandil’e yuvalanmış ihanet belası yerle yeksan olacak.

Haberin Devamı

8 MART MESAJI: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle de bütün kadınlarımızı kutluyor, en iyi dileklerimi sunuyorum. Kadın insandır, kadın itibardır, kadın iffettir, kadın iradedir, kadın istikbaldir, kadın istiklaldir. Kadın yoksa beşeriyet yoktur, hayatın canlılığı bitmiştir.