Siyaset 'Bizim yerimize CHP'ye oy vermemiş insanlar geldi'

'Bizim yerimize CHP'ye oy vermemiş insanlar geldi'

12.04.2011 - 14:31 | Son Güncellenme:

Liste dışı kalan CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Özyürek, "Tasfiye listesidir. Bizim yerimize, CHP’ye emek vermemiş, bir kısmı CHP’ye oy vermemiş kimselerin gelmesi üzüntü vericidir" dedi.

Bizim yerimize CHPye oy vermemiş insanlar geldi

ANKA’ya konuşan CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Özyürek, şöyle dedi:

Haberin Devamı

"CHP’nin kadroları tasfiye edilmiştir. Bu gerçek anlamda tasfiye listesidir. Tasfiye olunmuştur. Üzüntümüz bizim yerimize, CHP’ye emek vermemiş, bir kısmı CHP’ye oy vermemiş kimselerin gelmesi üzüntü vericidir. Parti bizim partimizdir. Seçimde başarılı olması için çalışacağız."

Özyürek, Meclis’te bulunan odasındaki eşyalarını toparlamaya başladığını da söyledi.

-CHP’DE LİSTE DEPREMİNİN YANKILARI SÜRÜYOR-

Bu arada liste dışı kalan bazı vekiller yorum yapmak istemedi. Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, "Kendi iç dünyamda yapıyorum. Basınla paylaşmak istemiyorum" dedi. Ankara Milletvekili Hakkı Suha Okay da, "Daha sonra bir değerlendirme yapacağım" demekle yetindi.

-ŞAŞIRANLAR OLDU-

Adıyaman Milletvekili Şevket Köse de, "Çok şaşırdım, hiç böyle bir şey beklemiyordum. Hangi güç beni dışarıda bıraktı" dedi.

Haberin Devamı

İzmir Milletvekili Ahmet Ersin de, "Kişiye yönelik değil. Milletvekillerinden 22 tanesi değerlendirilmiş. Geniş bir yeni yapılanma anlayışı olduğu görülüyor. Söylenecek bir şey yok. Yeni kadroların hayırlı olmasını diliyorum. Sürpriz oldu, ben başarısız bir milletvekili değilim. Genel Başkan ve yönetim yeni bir yapılanmaya girdiler. Yeni kadroların hayırlı olmasını diliyorum" dedi.