Siyaset Boyunlarına yağlı urgan dolanmalı

Boyunlarına yağlı urgan dolanmalı

21.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

“İstismar ve tecavüz vakaları frensiz ilerlemektedir” diyen MHP lideri, çocuk istismarcılarının idam edilmesini istedi, Bahçeli, “Kim olursa olsun, sübyancı şerefsizler iki cihanda da hasmımızdır” dedi

Boyunlarına yağlı urgan dolanmalı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çocuğa yönelik cinsel istismar olaylarına sert tepki göstererek “Ya anasından doğduğuna pişman edilmeli ya da kurulacak bir darağacında boğazına yağlı urgan dolanmalıdır” diyerek idam cezası istedi. Bahçeli, partisinin dünkü grup toplantısında cinsel istismar olaylarına sert tepki göstererek şu mesajları verdi:

Haberin Devamı

DOĞDUĞUNA PİŞMAN EDİLMELİ: Özellikle Adana ve Antalya’da vuku bulan çocuk istismarları duyan herkesi, düşünen ve duygu sahibi her vatan evladını infiale sürüklemiştir. Çocuklarına yan gözle bakılan, cinsel obje görülen, evlilik yaşıyla ilgili toto oynar gibi görüşler paylaşılan bir milletin hüznü ve hüsranı dağlar kadardır. Sapıklara asla müsamaha gösterilmemelidir. Ve de bunlara hayat haram edilmeli, gün yüzü ise ilelebet karanlığa dönüştürülmelidir. Anlaşılan odur ki, kadına yönelik şiddeti durdurmak, çocuklara yönelmiş saldırıları engellemek için yapılmış yasal düzenlemeler sonuç vermemiştir. Şiddet devam etmektedir. İstismar ve tecavüz vakaları frensiz ilerlemektedir. Bu selin önüne geçmezsek, bu yangına son vermezsek meçhul akıbetlere sürüklenmemiz kaçınılmazdır. Kim ki, çocukların hakkını, hukukunu inkar ve imha etmeye kalkıyorsa ya anasından doğduğuna pişman edilmeli ya da kurulacak bir darağacında boğazına yağlı urgan dolanmalıdır. Kim olursa olsun, sübyancı şerefsizler iki cihanda da hasmımızdır.

Haberin Devamı

SAPIKLARDAN AYIKLAYALIM: Parti olarak, yapılacak her hukuki ve yasal düzenlemeye sonuna kadar destek vereceğimizi huzurlarınızda kararlılıkla açıklıyorum. Toplum hayatımızı sapıklardan ayıklamak, kudurmuş ilkellerden arındırmak amacıyla her sorumluluğu almaya hazır olduğumuzu ifade ve ilan ediyorum.

'ESAD, AFRİN'E GİRERSE SONUÇLARINA DA KATLANIR'

Esad yanılıp yenilip Afrin’e girerse, PKK/PYD/YPG ile aynı cepheye düşerse elbette ki sonuçlarına katlanmak durumunda kalacaktır. Afrin, Şam yönetiminin aklına yeni mi gelmiştir? Türkiye Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygılıdır. Doğrulanmasa da teyidi yapılmasa da Esad’ın PKK/PYD’yle birlikte Türkiye’ye karşı Afrin’de açık tavır alması felakete davetiye, Suriye’nin bölünmesine açık çek işlevi görecektir. Suriye’nin kuzeyi fiilen ve uzun bir süredir terör örgütleri tarafından istilaya uğramıştır.

Peki Esad neredeydi?

O GÖZÜ ÇIKARIRIZ: Kimsenin toprağında gözümüz yoktur. Ama kimsenin de topraklarımızda gözünün olmaması tarihi, hukuki ve ahlaki bir mükellefiyettir. Şayet gözü olan varsa, herkes bilmelidir ki, o gözü çıkarmasını, o göze çomak sokmasını çok iyi bilir, çok da iyi yaparız.

Haberin Devamı

ABD KUŞKULARIMIZI TETİKLEDİ: ABD Dışişleri Baka-nı’nın ziyaretiyle birlikte peş peşe yapılan çelişkili açıklamalar kuşkularımızı maalesef daha da tetiklemiştir. Beyaz Saray yönetimi, öyle anlaşılmaktadır ki, Suriye’nin bölünmesini hedeflemiştir. Bu ülkenin Ortadoğu politikasının ağırlık merkezlerinden birisi PKK/PYD’ye terör devleti kurdurmaktır. ABD Savunma Bakanı, YPG ile PKK’yı birbirinden ayırıp çatıştırma önerisinde bulunmuştur. İtiraf edilen vahim politika, kimin kime tetikçilik yaptığının, kimin kimlerle düşüp kalktığının net bir delili olmuştur.

YPG’YE ÇİKLET Mİ VERİLDİ?: ABD’li Savunma Bakanı, YPG ile PKK’yı birbirinden ayırma senaryosunu devreye almak isterken bu kez de bu ülkenin Dışişleri Bakanı YPG’ye hiçbir ağır silah vermedikleri yalanına müracaat etmiştir... ABD, 5 bin tırın içerisinde PKK/PYD’li teröristlere çiklet ve şekerleme mi göndermiştir?

Haberin Devamı

HIYANET MADALYONUNUN İKİ YÜZÜ: Halen ne işiniz var Afrin’de diyenler; geçmişte ne arıyorsunuz Viyana kapılarında diyenlerin bugünkü varisleridir. Ne arıyorsunuz Afrin’de diyenlerle, Afrin’e girmeyin uyarısı yapanlar zihniyet itibarıyla hıyanet madalyonun iki yüzüdür. Bunlar YPG’ye meftun, PKK’ya vurgun, şehitlere suskundur. Bunlar FETÖ’ye hayran, milli şuura hasımdır. Ve de bunların Atatürk’le yolları ayrılmış; kimisi Pensilvanya’ya, kimisi Kandil’e, kimisi de PYD/YPG üzerinden Washington’a hızla dümen kırmıştır... Gandi’sini, muhasebecisini, muhallebicisini bilmem; yaptıklarıyla küçülenler kirli sözlerle büyüyeceklerini asla zannetmesinler.. Afrin’de beka mücadelesi sürerken, cephe gerisinde fitne kuyusu kazmak dalalet, densizlik ve bozgunculuktur.

İTTİFAK TEŞEKKÜRÜ

Cumhurbaşkanı’yla geçen pazar yaptığımız oldukça verimli ve yararlı görüşme neticesinde de yapılacak yasal düzenlemelerin son şekli verilmiştir. Allah kısmet ederse, iki partiyi temsilen iki değerli arkadaşımız basın toplantısı düzenleyerek ittifakın boyut ve hukuki muhtevası hakkında milletimize bilgi vereceklerdir. Elbette yapıcı tavırlarıyla destek ve katkısını sürekli gösteren Cumhurbaşkanı’na huzurlarınızda içtenlikle teşekkür ediyorum.