Siyaset Bu iş koro halinde olmaz, solo olur

Bu iş koro halinde olmaz, solo olur

30.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim ittifakıyla ilgili “bu konuda herkes konuşmamalı” sözlerine ilişin, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın söylediği çok doğru. Bu iş koro halinde olmaz solo olur” dedi.

Bu iş koro halinde olmaz, solo olur

Karakaya, dün TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, demokratik sistemlerde, seçmen eğilimlerinin yanıltıcı ve aldatıcı araştırma sonuçlarıyla manipüle edilmesinin kamu düzenine karşı işlenen büyük bir suç olduğunu ifade etti. Karakaya, “Araştırmacı ve araştırma şirketleri tarafından yapılan hata ve hatta hilelere karşı kamuoyu ve siyasal kurumlar tamamen korumasızdır. Bir çok firma yüzde 30 ve 40’ları bulan hatalarla sonuçlanan araştırma arsızlıklarını kamuoyundan utanmadan sıkılmadan hala sürdürmektedirler... Son dönemlerde, belli televizyon kanallarının demirbaş eşyası haline gelmiş, kendisini kamuoyu araştırma firması temsilcisi olarak tanıtan ve esasen bizce malum kişiler, işbaşına geçmiş kamuoyunu aldatma ve kandırma ahlaksızlık ve yolsuzluklarına yeniden başlamışlardır.. Bunun hesabın görüleceği yer de elbette mahkemeler olacaktır” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ittifakla ilgili olarak, “bu konuda herkes konuşmamalı” sözlerini nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine Karakaya, “Sayın Cumhurbaşkanı söylediği çok doğru. Bu iş koro halinde olmaz solo olur. Günü gelince liderlerin vermesi gereken kararlardır” dedi. l ANKARA Milliyet