Siyaset Bunlara Osmanlı tokadı atmalı

Bunlara Osmanlı tokadı atmalı

10.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kendilerinin yeni projeleri 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını anlattığını söyleyen Erdoğan, “Ötekiler yıkmayı anlatıyor. Bay Muharrem’den Bay Kemal’den terörle mücadele duydunuz mu? 24 Haziran’da bunlara Osmanlı Tokadı gerekmez mi? İşi hafife almayacağız” dedi.

Bunlara Osmanlı tokadı atmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye “apolet sökme” sözleri üzerinden yüklendi, vatandaşların 24 Haziran’da beklenen fırsatı İnce’ye vermeyeceğini söyledi. Erdoğan, “Biri Külliye’yi satacakmış öbürü Çankaya’yı satacakmış. Bunlar şaşırmış. Bunlara kalırsa bu ülkeyi de satarlar. Geçmişte de yaptılar zaten. 24 Haziran da bunlara bir Osmanlı Tokadı gerekmez mi? İşi hafife almayacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ak Parti’nin Ankara mitingi, 19 Mayıs Stadyumu’nun son etkinliği oldu. Yıkımına başlanacak stadyumun yerine yeni bir stadyum ve spor kompleksi yapılacak. Ak Parti listelerinden aday olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de hazır bulunduğu mitingde ilk olarak Başbakan Binalı Yıldırım konuştu. Yıldırım, “Bu ay iki bayramı birlikte yaşayacağız. Önce Ramazan Bayramı ikinci bayram 24 Haziran’da inşallah inanıyorum ki; 24 Haziran cumhurun bayramı olacak” dedi.
Ankara’nın 17-25 Aralık darbe girişiminde milli iradenin yanında olduğunu, Cumhurbaşkanı adayı olunca da desteğini yinelediğini belirten Erdoğan 15 Temmuz gecesi yaşananları da anımsatarak şöyle devam etti:

TANKLARI ALKIŞLADILAR: Birileri de İstanbul Atatürk Havalimanında saat; 23:17. Biz gece yarısı oraya ineceğiz, Bay Kemal tankların eşliğinde oradan Bakırköy’e gidiyor kontrollü olarak. Ondan sonra da ertesi gün takip ediyor, ekranın karşısında. Kahvesi de geliyor. ‘Böyle bir darbe olduğu zaman tankların üzerine önce ben çıkarım’ diyordu. İstanbul’un Bağdat Caddesi’nde tanklar geçerken, birileri o tankları alkışlıyordu. Herhalde ne demek istediğimi anlıyorsunuz. Bir diğer tarafta tencereciler, tavacılar varken, Anadolu evlatları da tankların helikopterlerin karşısında usanmadan şahadete yürüdü.

Haberin Devamı

Bunlara Osmanlı tokadı atmalı

FİTNECİLERE FIRSAT VERMEYİN: Cumhur İttifakı’na ‘evet’ deyin. Cumhur ittifakını sakın bozmayın ha! Fitnecilere fırsat vermeyin. Türkiye’nin siyasi ekonomik karar verici ili olan Ankara’yı yatırımlarla da donatmayı ihmal etmedik. 116 katrilyon liralık yatırım yaptık. Bay Kemal durup dururken bunlar olmadı, yan gelip yatarak olmadı. Bay Muharrem bu iş durup dururken olmuyor, ince ince yürüyerek de olmuyor, çalışacaksın üreteceksin. Bu iş çıraklık işi değil. Bay Kemal’i SSK’dan tanırız, hastaneleri nasıl batırdığını iyi biliriz.

İŞİ HAFİFE ALMAYACAĞIZ: Hanımlar unutmayın kale içeriden fethedilir, 24 Haziran’a kadar gece gündüz çalışıyor muyuz? 24 Haziran’a kadar tüm gençlere Ak Parti’yi anlatıyor muyuz? Biz seçim meydanlarında yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatıyoruz. Yeni projeleri 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını anlatıyoruz. Ötekiler ne anlatıyor? Sadece yıkmayı anlatıyor. Bay Muharrem’in ağzından terörle mücadele duydunuz mu? Bay Kemal’den duydunuz mu? Nasıl duyarsınız, Ankara’dan İstanbul’a teröristlerin desteği ile parlamentodakilerle beraber yürüyor. Öbürü 6-7 Ekim’de benim Kürt kardeşlerimi, Diyarbakır’da 53 Kürt kardeşimi öldürenlerin talimatını vereni Edirne’ye gidiyor cezaevinde ziyaret ediyor. Kim bu? İnce ince. 24 Haziran da bunlara bir Osmanlı Tokadı gerekmez mi? İşi hafife almayacağız. Yakınlarımıza akrabalarımıza Ankara’da olan olmayan hepsine ulaşacağız.

Haberin Devamı

Bunlara Osmanlı tokadı atmalı

CHP ÇÖPTÜR: Bunlara kalsa bunlar Türkiye’yi hemen 40’lara, 70’lere, 90’lara geri götürecekler. İstanbul’u CHP belediyesinden aldım. Çöp ve hava kirliliği vardı, su akmıyordu. CHP susuzluktur, CHP kirliliktir, CHP çöptür. Bunların geçmişi hep böyle. ‘Okulları ücretsiz yapacağız’ diyor, ey zavallı zaten paralı değil ki! Ak Parti Türkiye’yi 3 kat büyüttü, siz yeniden küçültecek misiniz?

Haberin Devamı

‘BUNLAR ŞAŞIRMIŞ’

İnce, ince; bizim İsmail Metin Temel Paşa’ya ne diyor; ‘apoletlerini sökeceğim’ diyor. Haddini bil, sen mi taktın sen sökeceksin. Bu apoletleri millet taktı. Bu ülke hukuk devletidir, bu ülkede yargı var. ‘O nasıl cezaevine attıysa hah ben de aynısını yapacağım’ diyor. Haddini bil, Tayyip Erdoğan, anayasa gereğince bu komutaların başkomutanlarıdır. Malatya’daki toplantı parti toplantısı değildir. O iftar sofrasında protokol mensupları da gelmiştir. Komutan da İkinci Ordu orada olduğu için gelmiştir. Ülkemizi, milletimizi memnun edecek bir ifadeye alkış tutmuştur. Neden rahatsız oluyorsun? 24 Haziran’da milletim beklenen fırsatı da vermeyecek. Biri Külliye’yi satacakmış öbürü Çankaya’yı satacakmış. Bunlar şaşırmış. Bunlara kalırsa bu ülkeyi de satar bunlar. Geçmişte de yaptılar zaten.

Bunlara Osmanlı tokadı atmalı