Siyaset Çam, yeniden Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı: Milletimiz için çalışacağız

Çam, yeniden Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı: Milletimiz için çalışacağız

06.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi’nde başkanlığa yeniden seçilen Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, “Geçmişten beri hep düstur edindiğimiz gibi asla şahsi çıkar ve ikbal amaçlı değil, milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Çam, yeniden Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı: Milletimiz için çalışacağız

22 Eylül 2015’ten bu yana Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Çam, kongrede bin 110 delegenin oyunu aldı. Çam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle kadınların siyasete katılım ve katkısının artarak, devam ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

“Siyasi tarihimizin en yüksek katılımlı seçiminin sonunda Meclis’te, Ak Parti Grubumuz’da 53 kadın milletvekilimizin temsiliyle rekor kırılmıştır” diyen Çam, kadın kolları olarak her gün yenilenerek büyük bir azimle çalıştıklarını belirtti. Daima birlik ve beraberliği önceleyen bir hal içinde olacaklarını kaydeden Çam, barış ve huzurun hem Türkiye’de hem de dünyada yayılması için çalışacaklarını, yeryüzünün tüm mazlumları için yürüttükleri çalışmalara katkı vermenin gayreti içinde bulunacaklarını kaydetti. Çam, Ak Parti’li kadınlar olarak milletle irtibatlarını hiç kesmediklerini ve millete hizmet için ömürlerini adayacaklarını vurgulayarak, “Siyaseti halkın hizmetine bir vasıta olarak yapacağız. Geçmişten beri hep düstur edindiğimiz gibi asla şahsi çıkar ve ikbal amaçlı değil, milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Partimizin yurt içi ve yurt dışında daha iyi anlaşılması için çabalarımızı artıracağız. Ayrımcılığa, ötekileştirmeye ve bölücülüğe asla prim vermeyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

‘Erkekleşmeden dik duruş’

Kadınların sesini yerelde de duyurmak için çalışacaklarını kaydeden Çam, “Kadınca siyaset yapmayı, erkekleşmeden dik duruşu olan ama kadın hassasiyetini getiren bir siyaset etme tarzımız var. Bundan sonraki süreçte inşallah biz karar alma mekanizmalarında daha fazla kadını göreceğiz” diye konuştu.