SiyasetCHP adayı Pavey 15 yıl sonra döndü

CHP adayı Pavey 15 yıl sonra döndü

07.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İsviçre’de geçirdiği tren kazası sonucu kolunu ve bacağını kaybeden gazeteci Ayşe Önal’ın kızı Şafak Pavey, CHP 1. Bölge 5. sıradan milletvekili adayı olunca, 15 yıl sonra Türkiye’ye döndü

CHP adayı Pavey 15 yıl sonra döndü

BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği’ndeki yönetici görevinden ayrılan Pavey, THY’ye ait bir uçakla dün saat 15.30’da Cenevre’den İstanbul’a geldi.
Atatürk Havalimanı’nda engelli vatandaşlarca çiçeklerle karşılanan Pavey, gazetecilerin soruları üzerine şunları söyledi: “Annem aday olduğumu ilk gazetelerden öğrenince bana haber verdi. Akşam da Genel Başkan Yardımcımız Gürsel Tekin aradı ve bu konuda beni bilgilendirdi. Böyle bir adaylık benim için çok sürpriz oldu. Ama aynı zamanda da teveccüh olduğunu düşünüyorum. Bunu takdir edenlere teşekkürlerimi iletiyorum.”

KEŞFETYENİ
Vasiyet davası görüldü Tuğçe Tayfur yine durmadı!
Vasiyet davası görüldü Tuğçe Tayfur yine durmadı!

Cadde | 30.04.2025 - 17:50

Ferdi Tayfur'un vasiyetnamesinin açılması davasının ikinci duruşması Muğla'nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirildi. Dava sonrası Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan imalı paylaşım geldi.

Yazarlar