Siyaset CHP'nin seçim kampı yarın başlıyor

CHP'nin seçim kampı yarın başlıyor

23.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm teşkilatını yarın başlayacak ve iki gün sürecek olan "seçim" kampına alıyor.

CHPnin seçim kampı yarın başlıyor

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara - CHP, Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında 24-25 Mart tarihlerinde Antalya’da “iktidara hazırız” sloganıyla "Büyük Örgüt Buluşması" gerçekleştirecek. İki gün sürecek toplantıya, Parti Meclisi üyeleri, il başkanları, ilçe başkanları, il kadın kolları başkanları, il gençlik kolları başkanları katılacak.

Haberin Devamı

Kampta 25 Mart Cuma günü Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Kılıçdaroğlu konuşacak. Basına kapalı bölümde yapılacak sunumlarda ise "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" anlatılacak. Sistemin içeriği ve izlenecek süreç konusunda katılımcılar bilgilendirilecek. Hazırlanan kitapçığın da dağıtılacağı kampta, bir başka sunum da "sandık güvenliği" konusunda gerçekleştirilecek.

'Hazır olun' talimatı

Seçim hazırlıklarının da masaya yatırılacağı toplantıda, örgütlerin performans açısından fotoğrafı çekilecek. Kampta, AK Parti ve MHP'nin seçim yasalarında değişiklik öngören ortak teklifi de mercek altına alınacak, altı siyasi partinin işbirliğinin önemi vurgulanacak.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu kampta teşkilatına "yarın seçim olacakmış gibi hazır olun" talimatını verecek. "Büyük Örgüt Buluşması" aynı zamanda seçime yönelik teşkilatı motivasyon toplantısı niteliği de taşıyacak.