Siyaset Çorum’da şeker mitingi yapılacak

Çorum’da şeker mitingi yapılacak

05.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şeker fabrkalarının özelleştirilmesine ‘hayır’ demek için cumartesi günü Çorum’da düzenlenecek mitingde konuşacak.

Çorum’da şeker mitingi yapılacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, miting hazırlıkları hakkında görevlilerden bilgi aldı. Hürriyet Parkı’nda oturan vatandaşlarla da sohbet eden Ağbaba, “Hangi siyasi görüşte olursa olsun bütün Çorumluları mitinge bekliyoruz. Bu bir siyasi miting değil, şeker fabrikalarının satışına karşı yapılan bir mitingdir. Sadece Türk bayrakları ile alanda olacağız. Şeker fabrikasının satılmasına karşı olan herkesi mitinge bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

ADD’den 100 bin imza

Atatürkçü Düşünce Derneği şeker fabrikalarının özelleştirilmesi kararına karşı topladığı 100 bin imzayı dün TBMM Dilekçe Komisyonu’na sundu. Kampanyayı destekleyen CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, “Et ve Balık Kurumu’nu, Telekom’u yok pahasına özelleştiren, son 4 yılda 4 milyar lira vergi borcunu affeden, Türkiye’yi ithal şirket cennetine çeviren hükümet, yerlilik ve millilik arıyorsa, dönüp cumhuriyetin ilk 15 yılına bakmalı” dedi.