Siyaset ‘Cumhur İttifakı’ tabanına ziyaret

‘Cumhur İttifakı’ tabanına ziyaret

07.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Teşkilatından her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını isteyen Kılıçdaroğlu önümüzdeki günlerde Ankara’da AK Parti ve MHP üyeliğinden istifa etmiş gruplarla görüşecek, Cumhur İttifakı’nın güçlü olduğu bölgeleri ziyaret edecek...

‘Cumhur İttifakı’ tabanına ziyaret

Mehtap Gökdemir / ANKARA - "Sonbaharda seçim olabileceği" iddiasını koruyan ve teşkilatlarına buna hazırlıklı olmaları yönünde talimat veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önümüzdeki süreçte, partisinin oyunun az olduğu bölgeler ile gruplara yönelik çalışmalara ağırlık verecek. Kılıçdaroğlu bu çerçevede AK Parti ve MHP üyeliğinden istifa etmiş gruplarla ayrı ayrı bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Teşkilatından her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını isteyen CHP lideri, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere teşkilattan AK Parti ve MHP'nin oy potansiyelinin yüksek olduğu bölgelerde sahada aktif olmalarını istiyor.

Edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu da önümüzdeki günlerde Ankara'da iki önemli toplantıya katılacak. AK Parti üyeliğinden istifa edip CHP saflarına katılan kişilerin yer aldığı bir grupla buluşacak olan Kılıçdaroğlu, AK Parti ve MHP'nin güçlü olduğu Pursaklar, Sincan, Altındağ, Mamak'ta vatandaşlarla bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da ülkücü bir grupla da bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi. "MHP'den kopmuş" kişilerin olduğu ifade edilen grupla gerçekleştirilecek toplantının bir iftar programı olabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde kanaat önderleri, sosyal gruplar ve odak gruplarıyla toplantılarının devam edeceği ifade ediliyor.

‘Cumhur İttifakı’ tabanına ziyaret

Orta Anadolu Masası kuruluyor

Öte yandan CHP, Doğu Masası ve Karadeniz Masası'nın ardından, MHP'nin güçlü olduğu Orta Anadolu illerine yönelik yeni bir masa kurmaya hazırlanıyor. Bir süredir hazırlıkları yapılan Orta Anadolu Masası için Parti Meclisi üyeleri ve milletvekilleri görevlendirilecek. Masa'da yer alacak CHP'liler düzenli olarak sorumlu oldukları illerde görev yapacak ve rapor hazırlayacak.

Yazarlar