Siyaset ‘Cumhurbaşkanımız bize halkımızı sordu’

‘Cumhurbaşkanımız bize halkımızı sordu’

30.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

‘Cumhurbaşkanımız bize halkımızı sordu’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne giderken birçok kez ziyaret ettiği Tarabya’daki minibüs durağının şoförleri, Erdoğan’ın kendilerine halkın problemlerini sorduğunu anlattı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 27 Ağustos’ta Tarabya’daki Huber Köşkü’ne giderken konvoyunu durdurarak minibüsçülerle sohbet etti. Erdoğan’ın sık sık ziyaret ettiği minibüs durağındaki şoförler bu ziyaretlerden çok memnun.

‘Yolda karşılıyoruz’

Duraktaki minibüsçülerden Erhan Satır, “Cumhurbaşkanımızı bize uğraması için sürekli yollarda karşılıyoruz. Birkaç kere uğrayıp bizi ziyaret etti. Minibüsçüler sürekli halkın içinde olduğu için bize halkın problemlerini soruyor. ‘Halk ne konuşuyor, ne talep ediyor, memnunlar mı’ gibi konuları konuşuyoruz. Biz de Cumhurbaşkanımızın yaptığı güzel şeyleri söyleyip teşekkür ediyoruz. Sorunlarımızı anlatıyoruz” dedi. Şoför Mustafa Ağca da, “Cumhurbaşkanımız bizi muhatap alıp durağımıza kadar gelerek bizi dinliyor. Bu çok güzel bir şey. Daha önce de Abdullah Gül geçerken uğrayıp bizimle ilgilenirdi” diye konuştu. Geçmişte yoldan Cumhurbaşkanı geçeceği zaman polislerin kendilerine sefer izni vermediğinden yakınan minibüs şoförü Ahmet Şark, artık seferlerde hiçbir aksama yaşanmadığını belirtti. Şoför Ali Yazar ise “Bizi ziyaret ettiği zaman kurallara uymamız konusunda uyarıyor diyor.”