SiyasetDevlet Bahçeli'den "püskevit" açıklaması

Devlet Bahçeli'den "püskevit" açıklaması

11.05.2011 - 00:18 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, internette en çok izlenen videolar arasına giren "püskevit" açıklamasını Tekirdağ'da değerlendirdi. Bahçeli, "biz püskevit demesini de bisküvi demesini de biliriz. Allah şehide 'kelle' dedirttirmesin" dedi

Devlet Bahçeliden püskevit açıklaması

Seçim çalışmalarını Tekirdağ'da sürdüren Devlet Bahçeli'nin Çekmeköy'deki mitinginde partililer tarafından açılan, "Biz püskevit demesini de biliriz, bisküvi demesini de biliriz. Ama Allah bize şehide 'kelle' dedirttirmesin" pankart dikkat çekti.
Mitingin ardından Veliköy Belediyesi'ni ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, "püskevit" açıklamasına değindi.
Bahçeli, görüntülerin internette büyük ilgi gördüğünün hatırlatılması üzerine, "Onu yakinen takip ediyorum ve çok da memnun oluyorum. Yoksul olan insanlarımızın çocukları bu kadar köşe yazarlığı yapacak kadar kavramları diksiyona uygun bir şekilde söyleyemiyor. Ben yoksul çocuklarımızın anlayacağı dilden konuşuyorum. Biz püskevit demesini de biliriz, bisküvi demesini de biliriz. Ama Allah bize şehide 'kelle' dedirttirmesin" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İŞTE BAHÇELİ'NİN BÜYÜK İLGİ GÖREN KONUŞMASI: