Siyaset Dinimiz siyasete malzeme edildi

Dinimiz siyasete malzeme edildi

29.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ak Partili Yasin Aktay’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yazdığı şarkıyı çok sert sözlerle eleştiren MHP lideri Bahçeli, ‘Haşa, şefaati Erdoğan’dan bekleyecek kadar şirk ve batıla esir düşenlerin milletimizin huzurunda siyaset yapması tam bir skandal’ dedi

Dinimiz siyasete malzeme edildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ak Parti’yi Nuh’un gemisine benzeten Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu sert ifadelerle eleştirerek, “Eğer AKP, Hz. Nuh’un gemisi ise gemi tamam da, Davutoğlu Hz. Nuh olarak kimi görmektedir? Sayın Davutoğlu, siz olsanız olsanız, Nemrut olursunuz, Firavun’un kölesi, Yezit’in eli mızraklı askeri, Ad, Semud kavimlerinden olursunuz” diye konuştu. Bahçeli, seçim mitingleri kapsamında, dün Giresun’da gerçekleştirdiği mitingde özetle şöyle konuştu:

Haberin Devamı

‘RÜŞVET ALAN ELLER KURAN SALLIYOR’

AKP’liler dört bir koldan istismar yarışına girmişlerdir. Yüce dinimiz İslam siyasete ana malzeme yapılmıştır. Türkiye günlerdir; Kabe, başörtüsü, kıble, Kudüs, Diyanet İşleri, Kuran-ı Kerim etrafında sahnelenen siyaset ayıbını izlemektedir. Rüşvet alıp veren eller Kuran sallamaktadır.

‘GÖZÜ DÖNMÜŞ’

AKP’li bir genel başkan yardımcısı Erdoğan’a salavat getirecek kadar gözü dönmüştür. Artık siyasette hiçbir ölçü ve ayar kalmamıştır. Erdoğan’a salavat getirmek ne demektir? Haşa, şefaati Erdoğan’dan bekleyecek kadar şirk ve batıla esir düşenlerin milletimizin huzurunda siyaset yapması tam bir skandal, tam bir kokuşmuşluktur.

‘PEYNİR EKMEK GİBİ YEDİ’

Erdoğan, kaos ve istikrarsızlık simgesi olmuş çıkmıştır. Erdoğan, kavga ve husumetin çıbanbaşı haline gelmiştir. Ahlaken ve vicdanen Cumhurbaşkanlığı koltuğundan sarsıla sarsıla, söve söve düşmüştür. Erdoğan, tarafsızlığı peynir ekmek gibi yemiş bitirmiştir. Şeref ve namus üstüne ettiği tarafsızlık yeminini bozmuştur. Milli birlik ve beraberliğimizin, ahlak ve adaletin katili 17-25 Erdoğan’dır.

Haberin Devamı

‘BİLİN Kİ RÜŞVET BAŞÖRTÜSÜ TAKMAZ’

Hakkındaki iddialardan dolayı mahkemenin karşısına çıkacak erdem ve cesareti sergile. Şayet aklanırsan, başımızın üstünde yerin vardır. Şayet temize çıkarsan, hakikaten iftiraya kurban gitmişsen en başta seni ve mahdumlarını savunacak Milliyetçi Hareket’tir. Fakat şunu bilmelisin ki, rüşvet başörtüsü takmaz, hıyanet türbana sığmaz. İmam hatip liselerinin müfredatında okutulan derslerin hiçbiri harama cevaz vermez. İmam hatiplerin ön bahçesinde, arka bahçesinde ne yolsuzluk ne de yozlaşma yaşayamaz. İmam hatipleri Erdoğan istismar etti, on binlerce evladımız kurban edildi. Bu cehalet dönemi sürsün, bu calut ve firavun elçileri devam etsin deniyorsa, AKP hakikaten tek seçenektir.

‘DİLSİZ ŞEYTAN GİBİ MASKESİ İNECEK’

Biz hırsızlar diyoruz, onlar üstüne alınıp hakaret etmeyin diyor. Biz rüşvetçiler diyoruz, onlar hemen yarası varmış gibi gocunup darbe yaptılar diyor. Biz konuştukça AKP satıyor, savıyor. Biz konuştukça AKP şu anda bile malı götürüyor. 7 Haziran’da Giresun konuşacak, AKP dilsiz şeytan gibi maskesi inecektir.

Haberin Devamı

‘FİRAVUN’UN KÖLESİ’

Serok Ahmet Şırnak’ta Hz. Nuh’un gemisi olduklarını söylüyor. Sıfatları ciltler dolusu olan sanal ve yalan Ahmet sana söylüyorum; gemi olduğunuzu biliyoruz, gemilerinizin bulunduğunu da dünya âlem öğrendi; fakat Hz. Nuh’u ne hakla, ne cüretle, hangi cesaretle siyasete dahil ediyorsunuz? Eğer AKP, Hz. Nuh’un gemisi ise, gemi tamam da, Davutoğlu Hz. Nuh olarak kimi görmektedir? Sayın Davutoğlu, siz olsanız olsanız, Nemrut olursunuz, Firavun’un kölesi, Yezit’in eli mızraklı askeri, Ad, Semud kavimlerinden olursunuz. 7 Haziran’da demokrasi tufanı esecek, bu kez AKP’yi sandığın altına itecektir.

‘Maaşlı dini lider olur mu?’
Bahçeli Trabzon’da yaptığı konuşmada Vatikan’ın “uçağı var” diyen Erdoğan’a suçüstü yaptığını kaydetti. Erdoğan’ın, Diyanet İşleri Başkanlığı’nı Vatikan ve Papalıkla karşılaştırmasını eleştiren Bahçeli, “Kararnameli, maaşlı dini lider olur mu” dedi. Bahçeli, Türk milleti Kilise açıp cami yıkan ahlaksızların kapanındadır. Bunlar sırf tertemiz mümin duygularla oynamak ve sömürmek için Ayasofya Cami’ni bile kullanabileceklerdir. Çünkü bunların freni patlamış, başkanlık hırsı, bölünme hedefi, Türklüğü yok etme gayesi akıllarını başlarından almıştır” dedi.