Siyaset Dün akşam ne oldu

Dün akşam ne oldu

25.12.2013 - 09:31 | Son Güncellenme:

Bu sabah istifa ettiklerini bildiren İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, dün akşam Pakistan gezisinden dönen Başbakan Erdoğan'ı karşılamak için gittikleri Esenboğa'da el ele poz vermişti.

Dün akşam ne oldu

Başbakan Erdoğan'ı karşılayan Bakan Güler ile Bakan Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Avrupa Birliği (AB) Bakanı Egemen Bağış'la el ele tutuşarak partilileri selamlamıştı.

Haberin Devamı

ERDOĞAN BAKANLARI EVİNDE TOPLADI
Başbakan Erdoğan, Pakistan dönüşü evinde bazı bakanlarla bir araya geldi. Başbakan, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ın da aralarında bulunduğu bakanlarla evinde bir toplantı gerçekleştirdi. Görüşme yaklaşık 2 buçuk saat sürdü.
İLK İSTİFA ÇAĞLAYAN’DAN
Oğlu ve bazı yakın çalışma arkadaşları, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan Ekonomi Bakanı Çağlayan, istifasını kısa bir yazılı açıklamayla duyurdu. Bakan Güler, Çağlayan’dan dakikalar sonra istifa etti.

İKİ BAKAN İSTİFA ETTİ

CUMHURBAŞKANI UZUN UZUN GÖRÜŞTÜK DEMİŞTİ

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün yyolsuzluk operasyonuna isimleri karışan bakanların görevden alınıp alınmayacağının sorulması üzerine de şu yanıtı vermişti
“Bakanlarla ilgili Sayın Başbakan ile uzun uzun konuştuk. Kendisinin de bu konuda düşünceleri var. Hazırlık ve değerlendirme yapıyor. Ben de düşünceleri kendisine aktardım. Gelince görüşeceğiz. Sorunuzun cevabını o görüşmeden sonra duyacaksınız.”


Video için tıklayın