Siyaset ‘Elhamdülillah gayet iyiyim’

‘Elhamdülillah gayet iyiyim’

13.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Soğuk algınlığı geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kontrol için dün Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’ne gitti.

‘Elhamdülillah  gayet iyiyim’

Hastanede yaklaşık 2 saat kalan Erdoğan, çıkışta yaptığı açıklamada, yoğun tempodan sıcak soğuk hava dengesini sağlayamadığını ve gribal enfeksiyon nedeniyle vücudunda kırgınlık olduğunu dile getirerek, “Elhamdülillah gayet iyiyim. Herhangi bir sıkıntımız yok. Şöyle bir iki gün istirahat etmemizde fayda var, onun için istirahat edeceğiz” dedi.
Bir gazetecinin daha önce geçirdiği sindirim sistemi ameliyatlarını hatırlatarak, ‘hastaneye gelişinin bununla alakası olup olmadığını’ sorması üzerine de Erdoğan, o rahatsızlığıyla alakalı bir durum olmadığını söyledi. Sivil plakalı araçla ve normalden az korumayla, basından gizli hastaneye götürülen Erdoğan’ın korumalarının doktor ve özel güvenlik kıyafeti giymesi dikkati çekti. Başbakan Erdoğan’ın hastalığı nedeniyle Ak Parti’nin dünkü Meclis grup toplantısı yapılmadı.
Soğuk algınlığı nedeniyle hafta sonuna kadar dinlenecek olan Erdoğan, dün akşam sürpriz bir kararla İstanbul’a gitti. Erdoğan’ın pazar günkü Çanakkale programına kadar İstanbul’da dinlenmesi bekleniyor.