Siyaset Emine Erdoğan’a ‘Yılın Annesi’ ödülü

Emine Erdoğan’a ‘Yılın Annesi’ ödülü

17.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, dün akşam Ak Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından ASKİ Spor Salonu’nda düzenlenen “Anne Sana Mektup Yazdım” yarışmasının ödül törenine katıldı

Emine Erdoğan’a ‘Yılın Annesi’ ödülü

Konuşmasına şair Yavuz Bülent Bakiler’in anne için yazılmış mısralarını okuyarak son veren Emine Erdoğan, gözyaşlarına engel olamadı.
Yarışmada birinci olan Pelin Ahu Özbek’e ödülünü Başbakan Erdoğan, ikinci olan Bahar Tekin ile üçüncü olan Gülsüm Işıktaş’a ödüllerini ise Emine Erdoğan verdi. Ardından, Nevin Gökçek “Yılın Annesi” plaketini Emine Erdoğan’a takdim etti. Öte yandan, salonda büyük coşkuyla karşılanan Başbakan Erdoğan, alana inerek tribündeki vatandaşlara karanfil dağıttı.
Başbakan Erdoğan gecede yaptığı konuşmada, “Fazla konuşacak değilim çünkü biraz rahatsızlığım var” dedi. Erdoğan’ın konuşması sırasında zaman zaman hapşırması dikkati çekti. “Sizlerden sadece bir şeyi rica edeceğim” diyen Erdoğan, seçime 27 gün kaldığını anımsatarak, salonda bulunan teşkilat üyelerine “Kaleyi içten fethedelim. Kapı kapı dolaşmaya var mıyız?” diye sordu.

Yazarlar