Siyaset Erdoğan-Bahçeli zirvesi bugün

Erdoğan-Bahçeli zirvesi bugün

16.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ikincisi yapılan “AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı”nda MHP ile yerel seçimlerde ittifaka ilişkin görüşmenin bugün olacağını söyledi. Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bugün saat 16.00’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görüşecek.

Erdoğan-Bahçeli zirvesi bugün

AK Parti Genel Merkezi’nde, “İkinci AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı” gerçekleşti. Basına kapalı toplantıda, Erdoğan ilçe başkanlarına hitap etti.

Haberin Devamı

İlçelerde yerel seçim çalışmalarının başlatılmasını isteyen Erdoğan’ın MHP ile ittifaka zarar veren açıklamalardan da kaçınılmasını istediği öğrenildi.

İş Bankası çalışması

AK Parti kaynakları, Erdoğan’ın toplantıda MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşmeye dair bugünü işaret ettiğini ifade ederek, bugünkü Meclis grup toplantılarının ardından bir araya gelineceğini söylediğini açıkladı.

Erdoğan, Bahçeli ile bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde saat 16:00’da bir araya gelecek. Görüşmede İttifakın yanı sıra rahip Brunson ve İş Bankası’nın hisselerinin hazineye devri konuları da ele alınacak. Erdoğan görüşmenin ardından partisinin MYK’sına başkanlık edecek.

Öte yandan ilçe başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, sık sık gündeme getirdiği Atatürk’ün mirası olan ve temsilini CHP’nin yaptığı hisselerle ilgili kanun teklifine dair çalışmanın da başladığını söylediği öğrenildi. Erdoğan’ın, “düzenleme kısa sürede TBMM’deki arkadaşlarımız tarafından verilecek” değerlendirmesi yaptığı kaydedildi.