Siyaset ‘Erdoğan ümmetin sesi ve nefesidir’

‘Erdoğan ümmetin sesi ve nefesidir’

28.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ümmetin, milletin sesi ve nefesi olduğunu  belirterek, “Eğer Tayyip Erdoğan olmasaydı, milletimizin nefesi kesilecekti,  mazlum milletlerin nefesi kesilecekti. Yeniden nefesi tükenmek üzere olan  milletlere, ümmetlere, ülkemize nefes aldırdığı için Sayın Cumhurbaşkanımıza  teşekkür ediyorum” dedi.

‘Erdoğan ümmetin  sesi ve nefesidir’

Beyaz Hareket Derneği tarafından Grand Cevahir Otel’de “Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu” düzenlendi. Eski AB Bakanı Egemen Bağış’ın moderatörlüğünü yaptığı oturumda konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş 40 yıllık siyasi hayatının 30 yılını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile geçirmenin büyük bir onur olduğunu belirtti, “Tayyip Erdoğan anlatılmaz ancak yaşanır” dedi.

‘Fırsat vermiyorlar’
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker de “Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan eliyle Kürt meselesini barış içerisinde çözmesine fırsat vermek istemiyorlar. Onun için PKK gibi, IŞİD gibi kanlı terör örgütlerini veya başka terör örgütlerini taşeron olarakdevreye koyuyorlar. Buradaki bütün mesele Türkiye kendi meselesini, sorunu çözme, yarasını tedavi etme yeteneği kazanmasın” dedi.
Ak Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan da Erdoğan’a ilişkin şunları kaydetti: “Sayın Cumhurbaşkanımız bizim ailemiz için de çok kıymetli bir insan. İlk ablamın (Merve Kavakçı) aday olduğu dönemde ki hemen Pınarhisar dönemiyle aynı zamana denk geliyor. Sayın Cumhurbaşkanımızı o zaman hep beraber Pınarhisar’a uğurlamıştık. Onun o dönemki ablama nasihatlarını hatırlıyorum. Müslümanca duruşu var Tayyip Erdoğan’ın, özgüvenli bir duruşu var. İmam Hatipli insanların hor görüldüğünü, onların ‘ölü yıkayıcı’ şeklinde etiketlendiği bir dönemde özgüveniyle, dik duruşuyla bir güzel üsvetün hasenedir.”