Siyaset Erdoğan ‘yol arkadaşları’ ile buluşuyor

Erdoğan ‘yol arkadaşları’ ile buluşuyor

23.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Referandum çalışmaları için meydanlara inen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Part’nin kampanya sürecinde aktif şekilde destek almayı planladığı eski milletvekilleriyle bir araya geliyor.

Erdoğan ‘yol arkadaşları’ ile buluşuyor

Erdoğan, bu akşam Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde eski milletvekilleriyle akşam yemeği yiyecek. Erdoğan’ın bir anlamda “yol arkadaşlarıyla” buluşması niteliği taşıyacak yemek, saat 19.00’da başlayacak. Başbakan Binali Yıldırım’ın referandum kampanyasının resmi startını vereceği 25 Şubat’taki toplantıya da davet edilen eski vekiller, aynı akşam da Yıldırım tarafından akşam yemeğinde ağırlanacak. Yıldırım’ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e bizzat davette bulunacağı belirtildi.
Olçok’un şirketi yürütecek
Ak Parti MYK önceki akşam Yıldırım başkanlığında toplandı. Toplantıda 25 Şubat’ta Ankara Arena’da “gövde gösterisi” şeklinde gerçekleştirilecek kampanya tanıtımı toplantısının detayları ele alındı. Referandum kampanyasını eskiden olduğu gibi yine 15 Temmuz’da şehit olan Erol Olçok’un şirketine emanet eden Ak Parti MYK, toplantıda Olçok’un şirketince hazırlanan 10 yeni propaganda parçasını dinledi, sloganlarını değerlendirdi. Hazırlanan parçaların Yıldırım ve MYK üyelerince beğenildiği bildirildi.

Yazarlar