Siyaset Esnaf ile ‘bereket duası’ okuyacak

Esnaf ile ‘bereket duası’ okuyacak

20.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, helalleşme çıkışının ardından toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Kılıçdaroğlu, çarşamba akşamı Gaziantep üzerinden Şanlıurfa’ya geçecek.

Esnaf ile ‘bereket duası’ okuyacak

 

MEHTAP GÖKDEMİR ANKARA - CHP lideri, Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle buluşacak, muhtarlar, meslek odaları, sivil toplum örgütleriyle bir araya gelecek, gençlerle görüşecek. Kılıçdaroğlu cuma sabahı geleneksel olarak yapılan Kunduracı Pazarı’ndaki ‘esnaf duası’na katılacak. CHP kurmayları, geleneksel organizasyona ilişkin “Cuma sabahı tüm esnaf bir yerde toplanıyor, orada bereket duası okunuyor, herkes ona eşlik ediyor, ondan sonra herkes işinin başına dönüyor” bilgisini verdi. Milliyet’e konuşan kaynak, “Genel Başkanı, Hazreti İbrahim’in doğduğu yere de götüreceğiz. İki rekat namaz kılacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Öte yandan Kılıçdaroğlu, Twitter’dan yaptığı açıklamada gıda sektörü temsilcileriyle bir araya geleceğini söyledi. CHP lideri, “Gıda sektörü paydaşlarını davet ettim, kara kışı konuşacağız, birlikte ne yapabileceğimize bakacağız. Halkımız müsterih olsun. Gecenin en karanlık anı, şafağa en yakın andır. Yalnız değilsiniz!” dedi.