Siyaset Genç iş adamı adaylığını açıkladı!

Genç iş adamı adaylığını açıkladı!

20.02.2015 - 15:11 | Son Güncellenme:

.

Genç iş adamı adaylığını açıkladı

Genç iş adamı adaylığını açıkladı
İş adamı Murat TELLİOĞLU, AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

18.02.2015 tarihinde AK Parti Sütlüce’deki İl binasına giderek İstanbul 2. Bölge için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Genç işadamı Tellioğlu, birçok sivil toplum kuruluşu, dernek ve vakfın da desteğini arkasına alarak yola çıktığını, ülkesi ve milleti adına bu hizmete talip olduğunu, bu yolda atılacak her adımın kutsal olduğunu beyan etti.


7 Haziran’da gerçekleşecek seçimler için aday adayı olduğunu açıklayan Tellioğlu, "Önce partim, sonra halk görev verirse, Yeni Türkiye için mücadele edeceğini, öncelikli sorumluluğunun halkın iradesi yönünde hareket etmek olduğunu, yasama faaliyetlerinde önemli katkılar sunacağını, bireyin özgürlüğü, çevre, sosyal adalet ve hukukun üstünlüğü için mücadele edeceğini ve barış sürecine katkı vermeye hazır olduğunu belirtti.

Üç imparatorluk ve bir devlet çıkarmış bu kutsal topraklarda barış içinde yaşamanın her bireyin hakkı olduğunu ve bu konuda elinden geleni yapacağını vurgulayan Tellioğlu, müslümanlara yapılan zulümlerin de karşısında olacağını söyledi.

Başarıya odaklı bir program ile 2002 yılından bu yana partisinin ciddi çalışmalara imza attığını ve Türkiye’yi Dünya gündeminde ilk sıralara

yerleştirdiğini, bunun da istikrarlı bir siyaset ile gerçekleştiğini söyleyen Tellioğlu, 25. Dönem milletvekili arkadaşlarım ve parti organlarıyla bunu devam ettireceklerini söyledi.

7 Haziran’ın bir görev değişimi olduğunu söyleyen Tellioğlu, AK Parti teşkilatlarının bunun bilincinde ve olgunluğunda bir siyasi hareket olduğunu, bu görev değişiminin partiye daha güçlü bir enerji vereceği düşüncesini paylaştı.

MURAT TELLİOĞLU KİMDİR?

Murat TELLİOĞLU 21 Nisan 1973 tarihinde İstanbul, Cihangir’de doğdu. Babası müteahhit, annesi ise ev hanımıdır. 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Jeofizik Mühendisliği bölümününden mezun olan Tellioğlu, üniversite hayatı sırasında ticarete olan ilgisi nedeniyle hem okul hemde iş hayatına adım atarak 1995 yılında Tellioğlu Bilgisayar Sistemleri Ltd. Şti.’ni kurarak bilişim sektöründe distribütörlük yapan bir firmanın kurucu ortağı olmuş ve yönetimini üstlenmiştir. Bu yıllarda kurulan TUBİDER Türkiye Bilişim Sektörü Derneğinin de kurucu üyesi olmuştur. Bilişim sektöründe birçok ödül almış ve Türkiye pazarına onlarca ürün kazandırmıştır. 1998 yılında babasının vefatı ile inşaat firmasının yönetimini de üstlendi.


Tellioğlu, İstanbul’da çeşitli ilçelerde inşaat faaliyetleri göstermiş, projeler yapmış ve halen yapmaya devam etmektedir. Sanatsal bir yönü de olan Tellioğlu, 2011 yılında fotoğrafçılığa ilgi duymuş ve birçok eğitim atölyelerine katılmış, bu alanda kendisini geliştirmiştir. 2012 yılından itibaren birçok projeye katılmış, fotoğrafları değişik sergilerde yayınlanmış, yazılı ve görsel medyada yayınlanmıştır.

Gezgin bir fotoğrafçı olan Tellioğlu, yirmi farklı ülke gezmiş ve bu ülkelerin sosyal, ekonomik ve kültürel yapılarını inceleme fırsatı bulmuştur.
2014 yılında Filmgenetik Prodüksiyon Ltd. Şti. nin kurucu ortağı ve yöneticisi olan Tellioğlu, yeni bir teknoloji olan alçak irtifa havadan çekim, reklam, tanıtım ve belgesel prodüksiyon alanlarında faaliyet gösteren bir firmanın da sahibidir.

İyi derecede ingilizce bilen Murat Tellioğlu, 2 çocuk babasıdır.