Siyaset Giresun İl Başkanı Tütüncü uğurlandı

Giresun İl Başkanı Tütüncü uğurlandı

07.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başbakan Binali Yıldırım, vefat eden Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün cenaze törenine katıldı. Törende Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli de yer aldı.

Giresun İl Başkanı  Tütüncü uğurlandı

İl Başkanı Tütüncü (46) pankreas kanseri nedeniyle tedavi gördüğü İstanbul’da önceki gün yaşamını yitirdi. Tütüncü’nün

Giresun İl Başkanı  Tütüncü uğurlandı
cenazesi dün Giresun’da Hacı Miktat Camii’ne getirildi. Cenaze törenine Tütüncü’nün yakınlarının yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Denizli Valisi Hasan Karahan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tabuta omuz verdiler

Tütüncü’nün öğle vakti kılınan cenaze namazında, Başbakan Yıldırım ile Milli Savunma Bakanı Canikli, Tütüncü’nün oğlu Hüseyin Kağan ile yan yana saf tuttu. Cenaze namazı sırasında Bakan Canikli’nin duygulandığı gözlendi. Namazın ardından Yıldırım ve Canikli’nin bir süre omuz vererek taşıdıkları Tütüncü’nün tabutu, cenaze arabasına konuldu.Tütüncü’nün naaşı, daha sonra Yeni Mezarlık’taki aile mezarlığına defnedildi.

Haberin Devamı

Giresunspor forması

Başbakan Yıldırım ve protokol üyeleri camiye gelişinde Tütüncü’nün eşi Emine, çocukları Kübra ve Hüseyin Kağan, annesi Ayşe Tütüncü ile diğer yakınlarına taziyelerini iletti. Giresunspor Kulübü 2’nci Başkanlığı görevini de yürüten Tütüncü’nün cenaze namazına Giresunspor heyeti de katıldı. Giresunspor Başkanı Mustafa Bozdağ, Teknik Direktör Metin Diyadin ile futbolcular, Tütüncü ailesine taziyelerini sundu. Tütüncü’nün tabutuna, yöneticisi olduğu Giresunspor forması bırakıldı.

Yazarlar