Siyaset İBB Sözcüsü Murat Ongun iddiaları doğruladı: Yurt dışından gelişmeleri takip etmek hiç zor değil

İBB Sözcüsü Murat Ongun iddiaları doğruladı: Yurt dışından gelişmeleri takip etmek hiç zor değil

25.01.2022 - 22:56 | Son Güncellenme:

Meteoroloji'den yapılan peş peşe uyarılar sonrası İstanbul kara teslim oldu. Trafiğin durma noktasına geldiği şehirde bazı vatandaşlar saatlerce yolda kaldı. Sosyal medyadan paylaşımlarda bulunan İBB Sözcüsü Murat Ongun'un paylaşımlarını yurt dışından yaptığı iddia edilmişti. Murat Ongun bu iddiaları doğruladı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun iddiaları doğruladı: Yurt dışından gelişmeleri takip etmek hiç zor değil

İstanbul'da şiddetli kar fırtınası ulaşımı adeta felç etti. Vatandaşların uzun saatler boyunca yollarda rehin kaldığı zorlu saatlerde İBB sözcüsü Murat Ongun'un yurt dışında tatilde olması ve sosyal medya paylaşımlarını yurt dışından yapması tartışmalara yol açtı.

Haberin Devamı

İDDİALARI DOĞRULADI

Ongun ile görüşme gerçekleştiren gazeteci Cüneyt Özdemir şu ifadeleri kullandı:

Biraz önce İBB sözcüsü Murat Ongun 'a iki soru sordum. 1) Yurt dışında mısın? 2) Ekrem İmamoğlu dün Kahraman Balıkçısına gitti mi?

Aldığım cevapları alttaki Tweet’te yorumsuz paylaşıyorum. 1) Evet; ama soru şu: Benim ve eşimle ilgili bu bilgi özel hayatın ihlalidir. Bu bilgiyi kim verdi? Ayrıca, yurt dışından gelişmeleri takip etmek hiç zor değil. 2) Ekrem Başkan dün 19 saat mesai yapıp hem AKOM’dan hem sahadan mücadeleyi yönetti. 1 saatlik de yemek molası verdi balıkçıda. Konu bu.

Haberin Devamı

ONGUN'DAN PAYLAŞIM

Ongun yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: İstanbul’da olağanüstü bir kar yağışı ve olağanüstü bir mücadele var. Böyle zamanlar “trol” ordularının ekmek teknesidir. Tüm kamu kurumları ve belediyelerimiz var gücüyle mega kentte çalışıyor. Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı.