Siyaset İçişleri Bakanı'ndan Binicioğlu açıklaması

İçişleri Bakanı'ndan Binicioğlu açıklaması

16.12.2011 - 10:02 | Son Güncellenme:

Yalova Belediyesi eski Başkanı Barbaros Binicioğlu hakkında açılmış veya sonuçlanmış herhangi bir soruşturmanın ve incelemenin bulunmadığı bildirildi.

İçişleri Bakanından Binicioğlu açıklaması

İçişleri Bakanlığı’nca, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’ın eski belediye başkanı Barbaros Binicioğlu hakkında soruşturma açıldığı iddiaları doğrulanmadı. İçişleri Bakanlığı kaynaklarından, Yalova Belediye eski Başkanı Barbaros Binicioğlu hakkında açılmış veya sonuçlanmış herhangi bir soruşturmanın olmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Yalova Belediye eski Başkanı Barbaros Binicioğlu da yaptığı açıklamada, Koçal’ın ileri sürdüğü soruşturma iddialarını yalanladı. Binicioğlu, "Görev yaptığı süre içinde ve sonrasında hakkımda İçişleri Bakanlığı’nca devam eden veya sonuçlanmış herhangi bir soruşturma ve inceleme bulunmamaktadır. Belediye Başkanı Koçal’ın bu iddiaları tamamen gerçekdışı ve hayal mahsulüdür. Koçal’ın bu haksız ve isnatsız bu iddialarını reddediyorum. Koçal’ı bu yalan ve karalama kampanyasından vazgeçip, Yalova hakkına karşı görevlerini yerine getirmesine davet ediyorum" dedi.(