Siyaset İki dünyada da elim yakanızda

İki dünyada da elim yakanızda

04.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

17 Aralık rüşvet operasyonu sonrasında istifa etmek zorunda kalan eski AB bakanı Egemen Bağış, milletvekillerine bir mektup yazdı.

İki dünyada da elim yakanızda

Ak Parti İstanbul Milletvekili Bağış mektubunda, “Bir montaj kayıt üzerinden şahsımın imanını sorgulamaya kalkanların bu dünyada da ahirette de iki elim yakalarında olacak. Maalesef montaj olduğunu açıkladığımız halde hakkımda son ses kayıtları ile ilgili halen sistematik bir linç kampanyasına ve itibar cellatlığına maruz bırakılıyorum. Yargı önünde bu çirkin komploları yapanlar ve bunlara çanak tutanlarla hesaplaşacağız. Hazreti Mevlana’nın da dediği gibi; ‘Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.’ Linç edilmek elbette katlanılabilir, kabul edilebilir bir durum değil ama inancım ve değerlerim üzerinden bunun yapılması daha üzüntü verici” ifadelerini kullandı.
CHP’li Candan Yüceer, Bağış’a “Milletin inandığı kutsal değerlere dil uzatıp, Allah’ın kelamına ‘makara’ deyip özür dileyeceğiniz yerde, bir de mektup ile kendinizi savunmaya çalışıyorsunuz” yanıtını verdi.

Yazarlar