Siyaset ‘İstanbul’da çok güzel işler yapacağız’

‘İstanbul’da çok güzel işler yapacağız’

13.06.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, dün İstanbul Sanayi Odası yönetimiyle Beyoğlu’ndaki yönetim binasında biraraya geldi.

‘İstanbul’da çok güzel işler yapacağız’

Toplantının ardından açıklama yapan Yıldırım, “Sanayi-şehir ilişkisi, sanayi-belediye ilişkilerini teferruatlı şekilde konuştuk. Tabii ki, bir şehri marka değerinin artırılmasının, sadece hizmet sektörüyle değil aynı zamanda sanayi ve üretim sektörünün daha da büyümesiyle mümkün olduğunun farkındayız. Allah nasip eder, İstanbul halkı 23 Haziran’da yapılacak seçimlerde şahsımızdan taraf kararını verirse, 16-17 yıllık tecrübemizi, Türkiye’nin her tarafına yaptığımız, hizmetlerini çok daha fazlasını, en güzel yıllarını geçirdiğimiz, İstanbul’da çok güzel işler, hizmetler yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

Yıldırım, dün ayrıca İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi binasının açılışını yaptı. Yıldırım, programın ardından duraktaki bir taksinin direksiyonuna geçti. Yıldırım, “Çok büyük zorluklar yaşadık ama hamdolsun bugün ülkemizin yüz akı; hem de ülkemizin marka şehri İstanbul’da bu havalimanına sahip olmayı rabbim bizlere nasip eyledi” dedi.