Siyaset İstanbul’un yeniden sahibini bulması lazım

İstanbul’un yeniden sahibini bulması lazım

06.12.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 seçimlerine giderken AK Parti İstanbul İl Teşkilatı’na “daha çok çalışma” talimatı vererek, “İstanbul’un önce 2023, ardından 2024 olmak üzere yeniden sahibini bulması lazım. Bu da AK Parti’dir. 2023’le birlikte yeniden dirilişi, başta İstanbul olmak üzere, kazanmamız lazım” dedi.

İstanbul’un yeniden sahibini bulması lazım

ANKARA Milliyet - Sakarya’da bir otelde düzenlenen AK Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın 15. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partililerin “Reisi ara” tezahüratları sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla aradı. 

Haberin Devamı

Telefonda 2023’e giden yolda bu tür istişare toplantılarının çok verimli olacağına inandığını belirten Erdoğan şöyle devam etti:  “Bir şeyi sizden özellikle rica ediyorum; Artık 2023’e giden yolda ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları olarak yoğun çalışmanın içerisinde olmamız lazım. İstanbul, bu işin adeta lokomotifi durumunda olmalıdır, çünkü lokomotif nereye gidiyorsa vagonlar da oraya gidiyor. Türkiye’nin şu anda 15 milyon nüfusuyla İstanbul’un, 2023, ardından 2024 olmak üzere, yeniden sahibini bulması lazım. Bu da AK Parti’dir. Şu anda seçimlerden bu yana İstanbul’da çivi çakılmıyor, ağaç dikilmiyor. İstanbul artık garip. 2023’le birlikte yeniden doğuşu, yeniden dirilişi, başta İstanbul olmak üzere, kazanmamız ve kazandırmamız lazım.”