Siyaset Karakoçan'a gazeteci aday

Karakoçan'a gazeteci aday

14.11.2013 - 12:34 | Son Güncellenme:

Yerel seçimler yaklaşırken parti adaylarının heyecanı da artıyor. Hızlanan süreçle birlikte siyaset arenasına yeni isimler de çıkmaya başladı. Adaylar arasında her meslekten, her sektörden isimler var...

Karakoçana gazeteci aday

Karakoçana gazeteci aday
Elazığ’a bağlı Karakoçan Belediyesi için ise sürpriz bir isim adaylığını açıkladı. Uzun yıllar ulusal basında ses getiren haberlere imza atan gazeteci Erdal Kılınç, mesleğine ara vererek, Karakoçan Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Gazetecilik yaptığı dönemde de Karakoçan'la yakından ilgilendiğini belirten Kılınç kendisine gösterilen ilgiden de memnun.

Haberin Devamı

Mesleğe Yeni Şafak gazetesinde adım atan Kılınç, 18 yıldır İstanbul’da Akşam ve Milliyet gibi ulusal basın organlarında gazetecilik yapıyor.

Türkiye gündemini değiştiren birçok habere de imza atan Kılınç, seçimlere Ak Parti adayı olarak katılmak için başvuruda bulundu. Gazetecilik hayatı boyunca toplumun birçok katmanıyla iletişim içinde olduğunu ve sosyal sorunlara çözüm getirmek için belediye başkanı olmak istediğini söyleyen Kılınç, “Gazeteci olarak ülkemize ve insanımıza dürüstlük ve objektiflik sınırlarını aşmadan hizmet ettik. Şimdi hizmetimize yeni bir yolda, yeni bir kulvarda devam etmek için bir adım attık. Karakoçan, Türkiye'nin bir özetidir. Bugün Türkiye'nin hangi alanda hangi hizmetlere ihtiyacı varsa Karakoçan'ın da aynı hizmetlere ihtiyacı var. Köklü geçmişi, derinlik kültürü ve sosyal yapısıyla Karakoçan her şeyin daha iyisini hak ediyor. Biz de bu gaye ile yola çıktık. Halkımıza gösterdiği güzel ilgiden dolayı da teşekkür ediyoruz." diye konuştu.