Siyaset ‘Kazandıklarımızı geri verdirmeyin’

‘Kazandıklarımızı geri verdirmeyin’

03.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Ağrı’da, Millet Parkı’nın açılış törenine katıldı.

‘Kazandıklarımızı geri verdirmeyin’

Burada yaptığı konuşmada HDP’lilerin “Kayyumlar hizmet yaptı ama borçla yaptı” açıklamasına tepki gösteren Soylu, “12.6 trilyon Ağrı Belediyesi’nin borcu vardı. Bunun 6.5’i esnafaydı. İftira ediyorlar” dedi. Soylu, şunları söyledi:

Haberin Devamı

‘Sokaklarda huzur var’

“Bu şehirden çöpü aldılar da biz almayın mı dedik, esnaftan aldıkları malın parasını ödediler biz ödemeyin mi dedik? Su getirdiler set mi çektik? Bir tek belediyelerde yaptıkları festivallerde gençleri kandırıp dağa götürmelerine mani olduk. Daha 12-13 yaşındaki çocukları kaçırmalarına mani olduk. Kandil’e haraç kesmelerine mani olduk. Belediyeleri Kandil’e bağlamak istemelerine mani olduk, belediyeleri milletin hizmetine bağladık.” Soylu “Lütfen kazandıklarımızı geri verdirmeyin, ne olursunuz. Filmi başa sarmayalım. Bölgede güzel bir havayı paylaşıyoruz. Sokaklarımızda huzur var, evlatlarımız güzel işler yapıyorlar. Bu şehirlerde sizler yaşıyorsunuz. Huzuru bir kenara koyup onların istediği noktaya dönmeyelim. Ağrı’nın onda biri kadar tarihi medeniyeti olmayan yerler turizm gelirleri sayesinde bollukta yaşıyorlar. Biz niye Kandil’le terörle uğraşalım” diye konuştu.