Siyaset ‘Kılıçdaroğlu 8. yenilgiyi göze alamadı’

‘Kılıçdaroğlu 8. yenilgiyi göze alamadı’

06.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, CHP’nin Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı adayı göstermesiyle ilgili olarak “Sonuçta ya Kılıçdaroğlu ya da sayın İnce siyasete veda etmek zorunda kalacaktır” dedi.

‘Kılıçdaroğlu 8. yenilgiyi göze alamadı’

Bangladeş’in başkenti Dakka’da gerçekleştirilen İslam İşbirliği Teşkilatı 45. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katılan Bozdağ’ın, açılış oturumunun ardından gazetecilere yaptığı açıklamaların gündeminde CHP vardı. Muharrem İnce’nin adaylığının kendisi ve CHP için hayırlı olması temennisinde bulunan Bozdağ, adayını belirleme sürecinde git geller yaşayan CHP’nin partilileri çıldırma noktasına getirdiğini ifade etti. Kılıçdaroğlu’nun, Erdoğan’ın karşısına aday olarak çıkacak cesareti gösteremediğine işaret eden Bozdağ, “Yedi seçimde kaybetti. Sekizinci defa kaybı göze alamadığı için adaylıktan vazgeçtiğini, yerine kaybı fazla üzmeyecek birini aday yaptığını düşünüyorum” dedi. 24 Haziran seçimlerinin kazananının belli olduğunu belirten Bozdağ, “Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanı’nın Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bekir Bozdağ, Bangladeş’e gitmeden önce Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Yozgat Şubesi’nin açılışına katıldı.

Yazarlar